Blanche Dael koffie
voor lunchroomsZakelijk


Blanche Dael koffie voor lunchrooms

Mooie ontbijtrecepten en met zorg bereide broodjes dat is de norm voor de dagzaak. Daarbij hoort natuurlijk een kop koffie of cappuccino zoals je die op het werk of thuis niet krijgt.

Koffie en thee spelen een belangrijke rol tijdens ontbijt, lunch en ‘s middags met een gebakje. Het is de productgroep met de hoge marges, die voor onderscheidend vermogen kan zorgen. Lekkere koffie met aandacht gezet en gepresenteerd verleidt gasten om terug te komen en om een tweede kopje te nemen. Ga voor het beste! Dat kan met Blanche Dael.

Onze lunchroomklanten waarderen:

  • smaak van de koffie en thee en de positieve reacties van gasten
  • complete en verzorgde presentatie op tafel
  • ondersteuning met porselein en de onafhankelijk apparatuurkeuze
  • koffie- en theetrainingen op elk gewenst niveau


KOFFIESMAAK EN LEKKERE THEE

Koffie en thee zijn bij uitstek producten die moeten zorgen voor omzet, marge en beleving. En de inkoopprijs moet natuurlijk ook goed zijn. Precies dat is wat Blanche Dael voor u kan betekenen. Wij noemen dat ‘de subtiele smaak van het beste’, oftewel de klant proeft onbewust het verschil in kwaliteit en uw omzet zal groeien.

Het koffie-gamma van Blanche Dael is opgebouwd uit smaakschakeringen van zwaar naar licht. Afhankelijk van wat u uw gast wil bieden, adviseren wij u over de geschikte koffiesmaak en de bijbehorende instellingen. We nodigen u graag vrijblijvend uit in onze koffiebranderij om dit samen met ons tijdens een proeverij af te stemmen. Tevens brengen we dan de behoefte aan training in kaart.

UITGEBREID ASSORTIMENT

Naast koffie en thee leveren wij een ruim assortiment bij-artikelen met Blanche Dael uitstraling zoals kristalsuikerzakjes, bio rietsuikerzakjes, melkcups, verpakte en onverpakte roomboterkoekjes in verschillende smaken, verpakte chocolade-tabletjes, nougatblokjes, zoetjes, noten, reinigingsmiddelen, porselein, glaswerk, kartonnen bekers en alles wat nodig is voor een duurzaam koffieconcept. U kunt ook rekenen op ons advies over apparatuur over de optimale routing in uw zaak.


BETROUWBARE APPARATUUR

Kiest u voor een volautomaat, een halfautomaat, een melk-opschuimmachine? Welke opties zijn handig? Welk merk is het beste? Weet u hoe u de instellingen moet aanpassen, hoe vaak er onderhoud nodig is? Wanneer de maalschijven vervangen moeten worden? Of het verstandig is om nieuwe apparatuur aan te schaffen? Kan de apparatuur gefinancierd worden?

In overleg met u beantwoorden we al deze vragen. Onze ervaring en expertise staat volledig ten dienst van u.

Blanche Dael werkt alleen met gerenommeerde leveranciers, waarbij productkwaliteit, bedrijfszekerheid en service als criteria gelden. En soms is ook uitstraling natuurlijk van groot belang. We zijn volledig onafhankelijk van apparatuur-leveranciers en adviseren louter naar beste eer en geweten.

BESTELGEMAK EN PERSOONLIJKE LEVERING

Bestellen kan eenvoudig per telefoon, mail of via onze zakelijke bestelomgeving. Ons vaste team van gekwalificeerde medewerkers staat persoonlijk tot uw beschikking om u van advies te voorzien, uw vragen te beantwoorden of om u te ondersteunen met het instellen van koffiemolens. We doen er alles aan om u te helpen bij het realiseren van een mooie kop koffie.


WILT U WETEN WAT BLANCHE DAEL VOOR U KAN BETEKENEN?
Kijk ook eens hier


DE JUISTE ESPRESSOMACHINE
-

Blanche Dael geeft u onafhankelijk advies over apparatuur. We kijken naar routing, capaciteiten en uw serviceconcept. Een koffiemachine is een grote investering, maar wel de meest rendabele investering die u kunt maken.


LEES MEER

PASSIE VOOR AMBACHT
-

Ambacht is interesse en passie. Je merkt wel wanneer iemand geschikt is om koffiebrander te worden. Koffiebranden is een levend vak. Iedere branding is een twee-sterrengerecht.

LEES MEER'Een smaakvolle
koffie waar gasten
voor terugkomen'


THEE OM VAN TE GENIETEN

Al sinds 1878 handelt Blanche Dael in thee. Ons assortiment bestaat uit ruim tachtig soorten kwaliteitsthee en infusies. De 10 meest gewaardeerde theesmaken hebben wij in builtjes verpakt die in een handzaam en kleurrijk theerek gepresenteerd worden op tafel. Daarbij hoort een royaal Blanche Dael theeglas of mooie theekop met een onderbordje.

De theebuiltjes zijn gemaakt van het biologisch afbreekbare materiaal Soilon. Ze zitten los verpakt in een luchtdicht busje met deksel. De builtjes zijn bewust niet nog eens individueel verpakt om afval te reduceren en het wegwaaien van plasticjes en papiertjes te voorkomen.

Wij bespreken graag uw ideeën over wat er mogelijk is met losse thee (koude thee, food pairing, high tea, speciale presentaties, etc.). U kunt dit aangeven op het invulformulier.Kijk ook eens hier


MAASTRICHTS FAMILIEBEDRIJF
-

Wij houden van koffie en thee. Van de geur, de smaak, de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert.

LEES MEER

PROEF EN KIES ALTIJD HET BESTE
-

Proeven ligt in het hart van onze organisatie. Dat was ook de boodschap van Blanche Dael aan haar opvolgers: proef en kies altijd het beste.

LEES MEER