Blanche Dael
koffie
voor café'sZakelijk


BLANCHE DAEL KOFFIE VOOR CAFÉS

Blanche Dael is thuis in cafés. De huiskamers van de stad of gemeenschap. Bij ondernemers die hun gasten willen verwennen met een goed getapt glas bier en een met aandacht gezet kopje koffie. Koffie die door zijn overtuigende smaak gasten bindt en uitnodigt om een tweede kopje te drinken. Dat noemen wij ‘het subtiele verschil van het beste’.

Onze klanten waarderen

  • onze smaak en kwaliteit
  • de juiste oplossingen voor apparatuur
  • ondersteuning met training
  • een positieve impuls voor de koffieomzet
  • persoonlijke service en ondersteuning

KOFFIE

Ons koffieassortiment is opgebouwd in smaakschakeringen. U vindt er stevige koffie voor espresso, mocca-achtige koffie voor lungo’s en fruitige en complexe smaken voor bijvoorbeeld filterkoffie. We nodigen u graag vrijblijvend uit in onze koffiebranderij om onze koffiesmaken te proeven, om zo de juiste koffie te selecteren voor uw café. Koffie die gasten bindt en uitnodigt om een tweede kopje koffie te nemen.‘Het complete plaatje.
Van de BESTE boon
tot het mooiste kopje’


Het complete assortiment

Behalve koffie en thee vindt u bij ons alles om uw gast een gastvrij koffie- en theemoment te bieden. Centraal op tafel staat natuurlijk ons elegante ‘Le Style’ porselein. Dit is in eigen huis ontworpen om optimaal van koffie te kunnen genieten. Daarnaast vindt u bij ons alles wat daarbij past. Dat gaat van een koekje en een druppelvanger tot aan een wikkelsloof of krantenstok. Wij denken graag met u mee.

BETROUWBARE KOFFIEMACHINE

Blanche Dael geeft u onafhankelijk advies over apparatuur. We kijken naar routing, capaciteiten en uw serviceconcept. Een koffiemachine is een grote investering, maar wel de meest rendabele investering die u kunt maken. Het gaat daarbij om de combinatie van kwaliteitsmachine met een adequaat servicebedrijf.

In ons aanbod vindt daarom WMF, Eversys, Franke, La Marzocco, Kees van der Westen, Iberital en Sanremo en koffiemolens van Fiorenzato, Mahlkönig en Mazzer. Ook voor melkschuimapparaten
zoals Lattiz en Perfect Moose kunt u vertrouwen op onze expertise.

Wij leveren apparatuur onder de beste condities en wij bespreken graag met u de mogelijkheden van financiering.


WILT U OOK BLANCHE DAEL IN UW CAFÉ?
KIJK OOK EENS HIER


PROFESSIONELE BARISTA-TRAININGEN
-

Een perfect kopje koffie. Het klinkt simpel, maar dit is het niet. Hoe zorg je ervoor dat je koffies, espresso’s of cappuccino’s steeds opnieuw van hoge kwaliteit zijn?

Lees meer

DE JUISTE ESPRESSOMACHINE
-

Blanche Dael geeft u onafhankelijk advies over apparatuur. We kijken naar routing, capaciteiten en uw serviceconcept. Een koffiemachine is een grote investering, maar wel de meest rendabele investering die u kunt maken.


LEES MEER‘THEE IS
NIET ALLEEN
HEEL SMAAKVOL
MAAR HEEFT OOK
HELE MOOIE
VERHALEN’


THEE IN HET CAFÉ

FAVORIETE THEESMAKEN

Wij adviseren onze klanten dagelijks over thee en weten daarom welke theesoorten in de smaak vallen. De 10 favorieten van het moment hebben wij dan ook al in builtjes verpakt voor de horeca, zodat u eenvoudig een kwaliteitsproduct kunt serveren.

‘Thee is al lang geen kopje warm
water met een theedoos meer.
Het is een hele beleving’

THEEREKJES

De theerekjes van Blanche Dael waarin wij onze theesoorten in presenteren zijn voor veel horecazaken én hun gasten een herkenbaar product. Deze houten rekjes worden al jaren gemaakt door Athos, een werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze
theepresentatie bieden wij in bruikleen aan. De wereld van thee is heel divers, we gaan er graag met u over in gesprek om te kijken wat dit voor uw café kan betekenen.KIJK OOK EENS HIER


MAASTRICHTS FAMILIEBEDRIJF

Wij houden van koffie en thee. Van de geur, de smaak, de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert.

LEES MEER

PASSIE VOOR AMBACHT

Ambacht is interesse en passie. Je merkt wel wanneer iemand geschikt is om koffiebrander te worden. Koffiebranden is een levend vak. Iedere branding is een twee-sterrengerecht.

LEES MEER