BLANCHE DAEL

BRANDERIJ


Blanche Dael

WELKOM BIJ DE BRANDERIJ

De Blanche Dael Branderij is dé ontmoetingsplek voor koffie- en theeliefhebbers. Voor mensen die hun smaak- en reukzintuigen willen prikkelen en voor bezoekers die graag meer willen weten over de wereld van koffie en thee.

De branderij is gelegen in het Sphinxkwartier en is iedere dag geopend van 10 tot 17 uur.

adres
Aan De Brikkebouw 10
6211 XT Maastricht

De Blanche Dael Branderij heeft een Koffiecafé met terras, een koffie- en theewinkel én een Koffieschool voor SCA en barista trainingen. Daarnaast bieden we een leerzame en smaakvolle Branderij Tour aan.

BEKIJK BRANDERIJ TOUR

 

KOFFIECAFÉ

In de branderij van Blanche Dael, daar brandt het vuur. Letterlijk. In het Koffiecafé, of op het bijbehorend terras, geniet u van vers gebrande koffie, rechtstreeks vanuit de branderij. De nadruk in het Koffiecafé ligt op filterkoffie. Onze ervaren barista’s bereiden de filterkoffie met de hand. Uiteraard is het ook mogelijk om te genieten van espresso’s, thee en Maastrichts gebak.

ONTDEK ONZE KOFFIE

KOFFIE- EN THEEWINKEL

Op de eerste verdieping van de branderij vindt u onze koffie- en theewinkel. In de winkel verkopen we onze koffies - rechtstreeks vanuit de branderij. In het assortiment vindt u tevens alle soorten thee, zoetwaren en accessoires. Op zoek naar een cadeau of souvernir? Onze collega's helpen u graag.

In het centrum van Maastricht, in de Wolfstraat 28, ligt onze winkel waar het ooit allemaal begon. Sinds 1878 kan men hier terecht voor versgebrande pinda's, de lekkerste thee en koffie. De authentieke winkel is zeker een bezoekje waard!

ONTDEK WINKEL WOLFSTRAAT

KOFFIESCHOOL

In de koffieschool geven we professionele trainingen voor wie zich echt wil verdiepen in het barista vak. We bieden ook SCA-trainingen aan door gecertificeerde trainers met het internationaal erkende SCA-certificaat.

BEKIJK TRAININGEN