Blanche Dael koffie
voor koffiebarsZakelijk


Blanche Dael koffie voor koffiebars

Op het eerste oog misschien niet vanzelfsprekend, maar toch is Blanche Dael een interessante partner voor koffiebars. Wij bieden onze expertise aan van koffiesmaak, herkomst, apparatuur, routing en koffiebereiding. Dit zijn de basics voor een succesvolle koffiebar-exploitatie. Daar bovenop geeft u als ondernemer creatief vorm aan een unieke en individuele beleving met uw inrichting, recepten, assortiment, eigen porselein en meer.

Koffiebars waarderen Blanche Dael voor:

  • eigen koffie en de mogelijkheid om die zelf te branden.
  • mogelijkheid om samen met gasten uitleg te krijgen in de branderij
  • ondersteuning met training en inspiratie door SCA trainers
  • deelname aan baristajams en wedstrijden
  • de support aan onderwijs in Guatemala


DE JUISTE KOFFIEMACHINE

Blanche Dael werkt met gerenommeerde machineleveranciers en begeleid trajecten waarbij de ondernemer tot in detail de specificaties van de machine wil afstemmen. Bovendien bieden we de beste condities voor de aanschaf, dan wel financiering. Onze designers denken graag mee voor het costumizen van de koffiemachine. 

HERKOMST

Het succes van goede koffie zit in de subtiele smaakkenmerken ervan. Het selecteren van koffie, tijdens cuppings, is de wekelijkse bezigheid van de Q-graders van Blanche Dael. Die weten waar fijne koffie op geselecteerd wordt en waar mooie micro lots te verkrijgen zijn. In elk geval van boeren die we kennen en die een mooie prijs krijgen voor hun bonen. Een prijs waarmee zij ook worden geacht te investeren in duurzaamheid en kwaliteit op lange termijn. Dit model is de toekomst van koffielandbouw.
Vraag naar de mogelijkheden van micro lots en voor maatwerktrajecten door het onderstaande formulier in te vullen.


TOTAALLEVERANCIER

De koffiebar is een wereldwijd fenomeen. Het zijn individuele initiatieven waarbij de ‘local-flavor’ en de creativiteit en betrokkenheid van de ondernemer heel belangrijk zijn. Wij kunnen op diverse wijze faciliteren zoals met paper cups, siropen, reinigingsmiddelen, nougat, chocolade, etc. Maar we zijn ook gewoon graag sparring partner in uw creatieve proces.

BESTELGEMAK EN PERSOONLIJKE LEVERING

Bestellen kan eenvoudig per telefoon, mail of via onze zakelijke bestelomgeving. Ons vaste team van gekwalificeerde medewerkers staat tot uw beschikking om u van advies te voorzien, uw vragen te beantwoorden of om u te ondersteunen met het instellen van koffiemolens. We doen er alles aan om u te helpen bij het realiseren van een mooie kop koffie.

MICRO LOT

Koffieboeren die het ambacht van het verbouwen van koffie goed beheersen, produceren soms kleine speciale ‘batches’ koffie, micro lots genaamd. Een micro lot is interessant als deze uitzonderlijke smaakkenmerken heeft. Een analyse die plaatsvindt door de Q-graders van Blanche Dael tijdens de wekelijkse proefsessies. Wanneer u zich als restaurateur extra wil onderscheiden met koffie, dan begeleiden wij u graag door een selectieproces van beschikbare microlots en zetmethoden. De gekozen microlotkoffie is dan exclusief beschikbaar en steeds on-demand voor u gebrand. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit maatwerk-traject.

 


WILT U WETEN WAT BLANCHE DAEL VOOR U KAN BETEKENEN?
Kijk ook eens hier


PROFESSIONELE BARISTA-TRAININGEN
-

Een perfect kopje koffie. Het klinkt simpel, maar dit is het niet. Hoe zorg je ervoor dat je koffies, espresso’s of cappuccino’s steeds opnieuw van hoge kwaliteit zijn?

LEES MEER

PASSIE VOOR AMBACHT
-

Ambacht is interesse en passie. Je merkt wel wanneer iemand geschikt is om koffiebrander te worden. Koffiebranden is een levend vak. Iedere branding is een twee-sterrengerecht.

LEES MEER'Een smaakvolle
koffie waar gasten
voor terugkomen'


THEE OM VAN TE GENIETEN

Al sinds 1878 handelt Blanche Dael in thee. Ons assortiment bestaat uit ruim tachtig soorten kwaliteitsthee en infusies. De 10 meest gewaardeerde theesmaken hebben wij in builtjes verpakt die in een handzaam en kleurrijk theerek gepresenteerd worden op tafel. Daarbij hoort een royaal Blanche Dael theeglas of mooie theekop met een onderbordje.

De theebuiltjes zijn gemaakt van het biologisch afbreekbare materiaal Soilon. Ze zitten los verpakt in een luchtdicht busje met deksel. De builtjes zijn bewust niet nog eens individueel verpakt om afval te reduceren en het wegwaaien van plasticjes en papiertjes te voorkomen.

Wij bespreken graag uw ideeën over wat er mogelijk is met losse thee (koude thee, food pairing, high tea, speciale presentaties, etc.). U kunt dit aangeven op het invulformulier.Kijk ook eens hier


DE JUISTE ESPRESSOMACHINE
-

Blanche Dael geeft u onafhankelijk advies over apparatuur. We kijken naar routing, capaciteiten en uw serviceconcept. Een koffiemachine is een grote investering, maar wel de meest rendabele investering die u kunt maken.

LEES MEER

PROEF EN KIES ALTIJD HET BESTE
-

Proeven ligt in het hart van onze organisatie. Dat was ook de boodschap van Blanche Dael aan haar opvolgers: proef en kies altijd het beste.

LEES MEER