BLANCHE DAEL

KOFFIE

VOOR HOTELSZakelijk


Blanche Dael koffie voor hotels

Blanche Dael is koffie- en theepartner voor alle afdelingen van uw hotel. Van de volautomaat bij het ontbijt, de espressomachine met Lattiz in de bar, het filterkoffie-systeem voor vergaderingen, de Blanche Dael-cups en theebuiltjes voor op de kamers, de welkomstgeschenkjes voor gasten of de verkoop van cadeautjes en souvenirs aan de receptie. Blanche Dael biedt een totaalconcept met de juiste beleving per afdeling.

Wij streven naar langdurige relaties die gebaseerd zijn op de kwaliteit van onze producten, onze dienstverlening en onze eerlijke afspraken. U vindt ons vaak op tafel op plekken waar het leven goed is en waar gastvrijheidsbewustzijn verankerd zit in de bedrijfsvoering.

Hotels die met Blanche Dael werken waarderen:

  • De door gasten gewaardeerde smaak van de koffie en thee
  • De koffie- & theeconcepten voor alle hotelafdelingen
  • De aantrekkelijke en compleet verzorgde presentatie op tafel
  • De ondersteuning met porselein en de onafhankelijke apparatuurkeuze
  • Koffie- en theetrainingen op elk gewenst niveau


VERS GEBRANDE KOFFIE

Blanche Dael selecteert koffie uit de mooiste koffielanden rondom de evenaar. Van elk land kiezen we alleen het beste wat er op tafel komt. Kwaliteitskoffie die alleen of in een melange gebrand wordt. In onze ambachtelijke koffiebranderij werken vakmensen dagelijks aan de verse productie van kwaliteitskoffie. En dat is te proeven..

Afhankelijk van de afdeling in het hotel adviseren wij over de juiste koffiesmaak. De deskundigheid van het koffiezetten brengen wij over op uw personeel, zodat u keer op keer het beste kopje koffie serveert aan uw gasten. Tijdens het ontbijt uit de volautomaat of na het diner in uw restaurant. We nodigen u graag vrijblijvend uit in onze koffiebranderij om dit samen met ons tijdens een proeverij af te stemmen.


DUURZAAM THEECONCEPT

In onze winkel in Maastricht staan ruim tachtig soorten thee en infusies in het schap. Wij adviseren onze klanten dagelijks over thee en weten daarom welke theesoorten in de smaak vallen. De 10 favorieten van het moment hebben wij dan ook al in builtjes verpakt voor de horeca, zodat u eenvoudig een kwaliteitsproduct kunt serveren. Tijdens het ontbijt of op de hotelkamer. De theebuiltjes zijn daarnaast biologisch afbreekbaar.

THEE VOOR FIJNPROEVERS

Met losse thee maakt u van theedrinken een beleving. Dit concept past goed in het restaurant van uw hotel. Samen met onze theesommelier werken wij graag dit theeconcept voor u uit. De bereiding van losse thee kan eenvoudig aan tafel en zorgt daardoor voor een interactieve belevenis tussen uw medewerker en uw gast. Denk ook eens aan een high tea of theeceremonie. De wereld van thee is heel divers, we gaan er graag met u over in gesprek om te kijken wat dit voor uw hotel kan betekenen.


WILT U OOK BLANCHE DAEL IN UW HOTEL?
KIJK OOK EENS HIER


PASSIE VOOR AMBACHT
-

Ambacht is interesse en passie. Je merkt wel wanneer iemand geschikt is om koffiebrander te worden. Koffiebranden is een levend vak. Iedere branding is een twee-sterrengerecht.

LEES MEER

DE JUISTE ESPRESSOMACHINE
-

Blanche Dael geeft u onafhankelijk advies over apparatuur. We kijken naar routing, capaciteiten en uw serviceconcept. Een koffiemachine is een grote investering, maar wel de meest rendabele investering die u kunt maken.


lees meer
AANTREKKELIJKE PRESENTATIE

Naast onze producten besteden we veel aandacht aan de vormgeving van ons merk. We beschikken over in eigen huis ontworpen porselein, over een met lokale partners gecreëerde theepresentatie en we maken graag in overleg met u voorstellen voor het creëren van sfeer van de totale koffie- en theebeleving. Een presentatie die zowel makkelijk uit te serveren is, maar die ook een positieve indruk maakt op uw gasten. Het door onze designer ontworpen porselein is in bruikleen beschikbaar voor alle afdelingen van uw hotel.

UITGEBREID ASSORTIMENT

Wij leveren een ruim assortiment aan bij-artikelen met Blanche Dael uitstraling zoals suikerzakjes, Fairtrade rietsuiker, Friessche Vlag melkcups, roomboterkoekjes, chocolade, nougat, zoetjes, porselein, theeglazen en alles wat nodig is voor een duurzaam koffieconcept. Daarnaast delen wij ook graag onze kennis voor een optimale mise-en-place in uw zaak.


BARISTATRAININGEN VOOR IEDER NIVEAU

Een perfect kopje koffie. Het klinkt simpel, maar dit is het niet. Hoe zorgt u ervoor dat de koffies, espresso’s of cappuccino’s keer op keer van topkwaliteit zijn?

Een lekkere kop koffie is van veel aspecten afhankelijk. Natuurlijk mag u van ons verwachten dat wij ervoor zorgen dat u koffie van de beste kwaliteit krijgt. Onze bonen worden streng geselecteerd, gecontroleerd en dagvers bij u aangeleverd. Maar daarmee is een goed eindproduct nog niet volledig gegarandeerd. Een professionele machine, die op de juiste manier wordt onderhouden is essentieel. Koffiezetten blijft mensenwerk, dus een goed getrainde én gepassioneerde barista is onmisbaar voor een smaakvol resultaat. Blanche Dael helpt u met barista-trainingen voor ieder niveau graag op weg naar het perfecte kopje koffie. Dit perfecte kopje koffie met aandacht gezet is het oprechte bewijs van gastvrijheid en gastronomie.

BETROUWBARE KOFFIEMACHINE

Op het gebied van koffiemachines is Blanche Dael op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken onafhankelijk en enkel met de beste merken. Wij adviseren graag over volautomaten, espresso-, cup- en filtermachines voor uw hotel. In koop, huurkoop of lease.


DE SMAAK VAN BLANCHE DAEL IN EEN CUP

De rijke koffiesmaak van Blanche Dael is ook verkrijgbaar in plant-based koffiecups. Laat uw gasten ook op de kamer genieten van een kwalitatief kopje koffie met de elegante Blanche Dael presentatie. Gastvrijheid wat uw gasten zeker zullen waarderen. 

De Blanche Dael koffiecups zijn verkrijgbaar in de smaken Caffè Ristretto (espresso) en Bourbon Royale (lungo) en geschikt voor alle gelicenceerde Nespressomachines. De cups zijn daarnaast plant-based en industrieel composteerbaar. KIJK OOK EENS HIER


PROEF EN KIES ALTIJD HET BESTE

Proeven ligt in het hart van onze organisatie. Dat was ook de boodschap van Blanche Dael aan haar opvolgers: proef en kies altijd het beste.

LEES MEER

Maastrichts familiebedrijf

Wij houden van koffie en thee. Van de geur, de smaak, de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert. 

LEES MEER