VACATURES
BLANCHE DAELVACATURE(S) BLANCHE DAEL

 

Blanche Dael is dé nostalgische koffiebranderij en theepakkerij gevestigd in het Sphinxkwartier van Maastricht, sinds 1878 een begrip in Zuid-Nederland. Vakmanschap is een groot goed binnen dit ambacht. Iets wat tot uiting komt in de kwaliteit van de producten, de service die we verlenen, maar vooral ook in onze kennis omtrent koffie en thee. Als familiebedrijf gaan we voor echte relaties met onze partners, klanten en collega’s.

Voor onze locatie Aan de Brikkebouw in Maastricht zijn wij op zoek naar een:

LOGISTIEK MEDEWERKER (40 uur)

De functie
Voor onze branderij zijn wij op zoek naar een kandidaat die mee komt werken op onze logistieke afdeling. Hier zorg je samen met je collega’s voor het samenstellen van bestellingen van onze horecaklanten en onze webshop. Het gaat hierbij om orderpicken, inpakken en verzendklaar maken van bestellingen. Ook het verpakken van koffie, thee en aanverwante producten behoort tot je taken. Tijdens drukte, verlof en vakanties word je ingezet als chauffeur voor het bezorgen van bestellingen bij onze horecaklanten. Onze klanten bevinden zich in Limburg, een gedeelte van Brabant en België. Op het moment dat je de bestelling aflevert, ben jij het visitekaartje van onze organisatie.

Het gewenste profiel
We zoeken een nauwkeurige kandidaat met een positieve instelling. Je bent een aanpakker, flexibel inzetbaar en representatief. Je hebt een goede conditie, bent nauwkeurig en je hebt een positieve instelling. Heb je een groot rijbewijs? Dat is een pré.

Wat bieden wij
- Een marktconform salaris (CAO Levensmiddelen)
- Mogelijkheid tot deelnamen aan bedrijfssportregeling en bij contract onbepaalde tijd deelname aan Fietsplan
- Interne trainingsmogelijkheden
- Informele werksfeer bij een écht Maastrichts familiebedrijf
- En iedere dag goede cappuccino’s

Heb je interesse? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar personeel@blanchedael.nl. 

 


OPEN SOLLICITATIES

Wil je graag een open sollicitatie sturen? Dit mag altijd! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar personeel@blanchedael.nl tav Mireille Berghof.