Facebook Pixel


VACATURES BLANCHE DAEL

 

BLANCHE DAEL

Blanche Dael is dé nostalgische koffiebrander en theeverpakker gevestigd in het centrum van Maastricht, sinds 1878 een begrip in Zuid-Nederland. Eind 2020 heeft Blanche Dael ook met de nieuwe branderij haar intrek genomen in het Sphinxkwartier waarbinnen ook een winkel is gevestigd. Vakmanschap is een groot goed binnen deze ambacht. Iets wat tot uiting komt in de kwaliteit van de producten, de service die we verlenen, maar vooral ook in onze kennis omtrent koffie en thee. Als familiebedrijf gaan we voor echte relaties met onze partners, klanten en medewerkers.

Voor onze winkels in Maastricht zijn wij op zoek naar:

WINKELMEDEWERK(ST)ER

maandag t/m zondag (32 uur)

AMBULANTE MEDEWERK(ST)ERS

Voornamelijk weekenden

 

DE FUNCTIE

Voor onze winkels zijn wij op zoek naar kandidaten die passie hebben voor koffie en thee. U gaat u bezig houden met de verkoop van Blanche Dael artikelen en adviseert klanten hierover. Daarnaast houdt u zich bezig met het verpakken van producten zoals o.a. koffie, pinda’s en zoetwaren. Ook het telefonisch aannemen en rondbrengen van bestellingen voor horecazaken in het centrum van Maastricht behoort tot uw taken. Ten slotte verwachten we dat u meehelpt met opruim-, inruim- en schoonmaakwerkzaamheden.

 

HET GEWENSTE PROFIEL

Voor deze functies zoeken wij representatieve en klantvriendelijke kandidaten. U bent leergierig, collegiaal, hebt een positieve instelling, bent flexibel inzetbaar en een echte aanpakker. Daarnaast zoeken wij iemand die geen fysieke beperkingen heeft in verband met de soms zware arbeid waaronder het branden van pinda’s.

Heeft u interesse en wilt u van koffie uw werk maken? Stuur dan uw cv en een korte motivatie naar personeel@blanchedael.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.