Facebook Pixel


VACATURES BLANCHE DAEL

 

BLANCHE DAEL

Blanche Dael is dé nostalgische koffiebrander en theeverpakker gevestigd in het centrum van Maastricht, sinds 1878 een begrip in Zuid-Nederland. Eind 2020 heeft Blanche Dael ook met de nieuwe branderij haar intrek genomen in het Sphinxkwartier waarbinnen ook een winkel is gevestigd. Vakmanschap is een groot goed binnen deze ambacht. Iets wat tot uiting komt in de kwaliteit van de producten, de service die we verlenen, maar vooral ook in onze kennis omtrent koffie en thee. Als familiebedrijf gaan we voor echte relaties met onze partners, klanten en medewerkers.

 

OPEN SOLLICITATIES

Wilt u graag een open sollicitatie sturen? Dit mag altijd! Stuur uw cv en motivatiebrief naar personeel@blanchedael.nl tav Mireille Berghof.

 

FACILITAIR MEDEWERKER (20 UUR)

Dagen zijn in overleg, maar in ieder geval op donderdag en vrijdag.

DE FUNCTIE

Voor onze branderij (Aan de Brikkenbouw, Maastricht) zijn wij op zoek naar een kandidaat die graag ondersteunend meewerkt en op verschillende plekken flexibel inzetbaar is. U houdt zich bezig met het netjes en ordelijk houden van onze branderij. Denk hierbij aan werkzaamheden als het schoonhouden van de ruimtes (stofzuigen, dweilen, etc.), het doen van de was, ruimtes voorbereiden voor de ontvangst van groepen (koffie, thee, water klaarzetten, stoelen en tafels opstellen etc.) en het eerste aanspreekpunt zijn voor bezoekende groepen en deze ontvangen in het koffiecafé. Indien er tijd over is, kunnen de werkzaamheden aangevuld worden met het meehelpen in het koffiecafé waarbij gedacht kan worden aan werkzaamheden als tafels afruimen, afwas, bijvullen, barwerkzaamheden.

N.B. schoonmaak van toiletten en ramen gebeurt door een professionele dienstverlener.

 

HET GEWENSTE PROFIEL

Voor deze functie zoeken wij een representatieve en klantvriendelijke kandidaat met oog voor detail. U bent een echte aanpakker, flexibel inzetbaar, neemt graag initiatief,  bent collegiaal en u heeft een positieve houding. Daarnaast is het meegenomen als u graag een kopje koffie of thee drinkt.

Heeft u interesse en wilt u ons komen ondersteunen? Stuur dan uw cv en een korte motivatie naar personeel@blanchedael.nl of geef deze af in ons koffiecafé.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.