BLANCHE DAEL

KOFFIE OP KANTOORZakelijk


BLANCHE DAEL KOFFIE OP KANTOOR

Gun uzelf en je medewerkers ook heerlijke Blanche Dael koffie op kantoor. Met de juiste kwaliteit en uitstraling laat u uw medewerkers en gasten niet alleen genieten van een heerlijke kop koffie of thee, maar laat u tevens de juiste waardering zien. Het Blanche Dael koffiepunt op kantoor biedt even een fijn moment tijdens een drukke werkdag. Dezelfde volle koffiesmaak, die u gewend bent van de horeca, biedt een heerlijke oppepper en blijft lang hangen. Dat is bewust koffiedrinken. En een sfeervolle plek bij de koffiemachine biedt interessante ontmoetingen en gesprekken. Kiezen voor Blanche Dael is kiezen voor uw medewerkers.

'Ik krijg louter positieve reacties van medewerkers en gasten. En dit is altijd een leuke opening van een gesprek.''

ONZE KLANTEN WAARDEREN

  • HORECAKWALITEIT KOFFIE & THEE OP KANTOOR
  • TOTAAL CONCEPT VOOR KANTOOR
  • TEVREDEN MEDEWERKERS
  • EEN POSITIEVE IMPULS UW KLANTEN


‘Nog even een

kopje koffie voor

onderweg’


TOTAAL OPLOSSING

Blanche Dael biedt een totaaloplossing voor kantoor. Naast koffie leveren wij ook heerlijke theeproducten voor de theeleuten met een mooie presentatie. Ook leveren wij een ruim assortiment aan bij-artikelen met Blanche Dael uitstraling zoals suikerzakjes, Fairtrade rietsuiker, Friessche Vlag melkcups, roomboterkoekjes, chocolade, nougat, zoetjes, theeglazen, organisch afbreekbare koffiebekers. Gemak dient de mens.

SFEERVOL KOFFIEPUNT

We besteden veel aandacht aan de vormgeving van ons merk. We beschikken over in eigen huis ontworpen porselein, over een met lokale partners gecreëerde theepresentatie en we maken graag in overleg met u voorstellen voor het creëren van sfeer rondom het koffiepunt op uw kantoor. Een koffiepunt wat even een fijn moment biedt tijdens een drukke werkdag en een goed gesprek tussen collega’s initieert.


WILt u OOK BLANCHE DAEL OP KANTOOR?
KIJK OOK EENS HIER


WIJ ZIJN BLANCHE DAEL
-

Wij houden van koffie en thee. Van de geur, de smaak, de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert.

LEES MEER

DE JUISTE SMAAK
-

Zoveel mensen zoveel wensen. De smaakschakering van Blanche Dael biedt een rijk scala aan smaken. Wij adviseren graag voor de juiste smaak voor het kantoor. 

LEES MEER‘HET KOFFIEPUNT IS HET

KLOPPEND HART VAN

HET BEDRIJF GEWORDEN’


DE SMAAK VAN BLANCHE DAEL IN EEN CUP

De rijke koffiesmaak van Blanche Dael is ook verkrijgbaar in plant-based koffiecups. Geniet ook op kantoor van de kwaliteitskoffie van Blanche Dael. Met één druk op de knop genieten van een heerlijke espresso of lungo. Iets wat u of uw gasten keer op keer waarderen. 

De Blanche Dael koffiecups zijn verkrijgbaar in de smaken Caffè Ristretto (espresso) en Bourbon Royale (lungo) en geschikt voor alle gelicenceerde Nespressomachines. De cups zijn daarnaast plant-based en industrieel composteerbaar.

KOFFIE VOOR IEDER MOMENT

Buiten oplossingen voor een sfeervol koffiepunt, nemen wij ook graag de vergaderruimtes, de directiekamer en uw showroom mee in ons advies. Wij hebben passende oplossingen die gaan van verse koffie gemaakt door zelfbedieningsapparatuur of barista's tot filterkoffie voor vergaderingen en grote groepen en koffiecups voor in de directiekamer. Vul het invulformulier in, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.KIJK OOK EENS HIER


DUURZAAM KIEZEN IS EEN KEUZE
-

Blanche Dael vindt het belangrijk om juist aan het begin van de koffieketen bij te dragen om kansen te vergroten voor kinderen in afgelegen koffieregio’s en dan met name in Guatemala.

LEES MEER

Passie voor ambacht
-

Ambacht is interesse en passie. Je merkt wel wanneer iemand geschikt is om koffiebrander te worden. Koffiebranden is een levend vak. Iedere branding is een twee-sterrengerecht.

Lees meer