Blanche Dael koffie
voor restaurantsZakelijk


Blanche Dael koffie voor restaurants

De apotheose van gastvrijheid is wanneer ook het kopje koffie na de maaltijd heerlijk smaakt. Een kopje koffie met een volle zuivere smaak en met een eerlijke achtergrond. Veel restaurateurs onderschrijven dit, maar het blijft evengoed een uitdaging om dit steeds opnieuw waar te maken. Blanche Dael ondersteunt u met kennis en vaardigheden die nodig zijn om een perfect kopje te zetten en te begrijpen.

“Een kopje koffie met een mooie smaak die lang blijft hangen is de perfecte afsluiting van een uitzonderlijke culinaire ervaring”.
Hans van Wolde

Onze restaurantklanten waarderen:

  • de inspanning die we leveren om de mooiste koffiesmaken te traceren
  • het in gezamenlijke overleg selecteren van de gewenste koffiesmaak
  • ondersteuning met porselein en onafhankelijk advies over apparatuur
  • verschillende concepten voor theebeleving
  • koffie- en theetrainingen op elk gewenst niveau


KOFFIE NAAR UW PERSOONLIJKE VOORKEUR

U weet dat het bij een lekker gerecht aankomt op de details van het recept en de finesse van de bereiding. Bij koffie is dat net zo. Ieder detail telt en we weten dat er met een beetje extra kennis veel meer uit de koffiebonen te halen valt.

Ons koffie-portofolio is opgebouwd uit verschillende smaakschakeringen van zwaar naar licht. Elke koffie kent zijn eigen voorkeur qua zetmethode. Afhankelijk van wat u uw gast wil bieden, adviseren wij u over de geschikte koffiesmaak en de bijbehorende instellingen. We nodigen u graag vrijblijvend uit in onze koffiebranderij om dit samen met ons tijdens een proeverij af te stemmen. Tevens brengen we dan de behoefte aan training in kaart.

MICRO LOT

Koffieboeren die het ambacht van het verbouwen van koffie goed beheersen, produceren soms kleine speciale ‘batches’ koffie, micro lots genaamd. Een micro lot is interessant als deze uitzonderlijke smaakkenmerken heeft. Een analyse die plaatsvindt door de Q-graders van Blanche Dael tijdens de wekelijkse proefsessies. Wanneer u zich als restaurateur extra wil onderscheiden met koffie, dan begeleiden wij u graag door een selectieproces van beschikbare microlots en zetmethoden. De gekozen microlotkoffie is dan exclusief beschikbaar en steeds on-demand voor u gebrand. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit maatwerk-traject.

UITGEBREID ASSORTIMENT

Naast onze koffie en thee leveren wij een ruim assortiment bij-artikelen met Blanche Dael uitstraling zoals suikerzakjes, melkcups, roomboterkoekjes, chocolade, nougat, zoetjes, noten, reinigingsmiddelen, porselein, glaswerk en alles wat nodig is voor een duurzaam koffieconcept. Daarnaast delen wij ook graag onze kennis voor een optimale routing in uw zaak.

BESTELGEMAK EN PERSOONLIJKE LEVERING

Bestellen kan eenvoudig per telefoon, mail of via onze zakelijke bestelomgeving. Ons vaste team van gekwalificeerde medewerkers staat tot uw beschikking om u van advies te voorzien, uw vragen te beantwoorden of om u te ondersteunen met het instellen van koffiemolens. We doen er alles aan om u te helpen bij het realiseren van een mooie kop koffie.


WILT U WETEN WAT BLANCHE DAEL VOOR U KAN BETEKENEN?
Kijk ook eens hier


PROFESSIONELE BARISTA-TRAININGEN
-

Een perfect kopje koffie. Het klinkt simpel, maar dit is het niet. Hoe zorg je ervoor dat je koffies, espresso’s of cappuccino’s steeds opnieuw van hoge kwaliteit zijn?

LEES MEER

DE JUISTE ESPRESSOMACHINE
-

Blanche Dael geeft u onafhankelijk advies over apparatuur. We kijken naar routing, capaciteiten en uw serviceconcept. Een koffiemachine is een grote investering, maar wel de meest rendabele investering die u kunt maken.

LEES MEER'Een smaakvolle
koffie is de perfecte
afsluiting van een diner'


THEE VOOR FIJNPROEVERS

Al sinds 1878 worden generaties bij Blanche Dael geboeid door alles wat met thee te maken heeft. Ons theeassortiment bestaat momenteel uit ruim tachtig soorten kwaliteitsthee en infusies. Met losse thee maakt u van theedrinken een beleving. Van een koud thee-aperitief tot thee als begeleider van gerechten. Samen met onze theesommelier werken wij graag een bijzonder theeconcept voor u uit. De bereiding van losse thee kan eenvoudig aan tafel en zorgt daardoor voor een interactieve belevenis.

De wereld van thee is heel divers, we gaan er graag met u over in gesprek om te kijken wat dit voor uw restaurant kan betekenen.

KIEZEN VOOR EENVOUD

Kwaliteitsthee zonder zorgen. De 10 favoriete theesmaken van het moment hebben wij ook al in builtjes verpakt voor de horeca, zodat u eenvoudig een kwaliteitsproduct kunt serveren. De theebuiltjes zijn daarnaast biologisch afbreekbaar en worden gepresenteerd in een theerekje gemaakt in een sociale werkplaats.Kijk ook eens hier


MAASTRICHTS FAMILIEBEDRIJF
-

Wij houden van koffie en thee. Van de geur, de smaak, de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert.

LEES MEER

PROEF EN KIES ALTIJD HET BESTE
-

Proeven ligt in het hart van onze organisatie. Dat was ook de boodschap van Blanche Dael aan haar opvolgers: proef en kies altijd het beste.

LEES MEER