Facebook Pixel

De juiste 
koffiemachineZakelijk


Onafhankelijkadvies

Blanche Dael geeft u onafhankelijk advies over apparatuur. We kijken naar routing, capaciteiten en uw serviceconcept. Een koffiemachine is een grote investering, maar wel de meest rendabele investering die u kunt maken. Het gaat daarbij om de combinatie van kwaliteitsmachine met een adequaat servicebedrijf.

DE JUISTE HALFAUTOMAAT
In ons aanbod vindt daarom halfautomaten van Kees van der Westen, La Marzocco en Kees van der Westen. En volautomaten van WMF, Eversys, Melitta en Franke. Wij leveren daarnaast koffiemolens van Fiorenzato, Mahlkönig en Anfim Ook voor melkschuimapparaten zoals Lattiz en Perfect Moose kunt u vertrouwen op onze expertise.

Wij leveren apparatuur onder de beste condities en wij bespreken graag met u de mogelijkheden van financiering. Eerlijk zaken op basis van vertrouwen. 


Sanremo Zoe Competition

De all-in one espresso machine van Sanremo. Shottimers, baristalights, groot lekblad en een extra groot koppendek in één simpele machine. Strak design, compact in formaat en gratis uit te breiden met krachtstroom en een verbeterd verwarmingselement. Met deze extra’s zorgt u ervoor dat de boiler sneller bijvult. De shottimers zorgen ervoor dat u ieder kop koffie eenvoudig kan timen. En dat zorgt voor het perfecte kopje koffie. Verkrijgbaar in het zwart, wit en rood. Voor restaurants met weinig plaats is de Sanremo Zoe ook verkrijgbaar in een compact model met een breedte van 53 centimeter.

Vanaf € 3.495,- incl. plaatsing of € 74,95 per maand


Wij bieden ook de Sanremo Verona, Capri, Torino en Café Racer aan.


La Marzocco Linea PB

De Linea PB, ontworpen door Piero Bambi, in een modieus design met de technische en stilistische werking van de Linea Classic. Naast de onderscheidende La Marzocco Classic functies, is de nieuwe Linea PB uitgerust met een exclusieve en gebruiksvriendelijke interface software met verlichting die de barista controle geven over de boilertemperatuur, dosering, shottimers en andere opties. Deze zorgen voor een nieuw niveau van prestaties en betrouwbaarheid. We adviseren de machine uit te rusten met verhoogde poten voor een makkelijkere schoonmaakroutine en meer elegantie. De La Marzocco PB is verkrijgbaar in iedere RAL-kleur.

Vanaf € 7.995,- incl. plaatsing of € 169,95 per maand

Wij bieden ook de La Marzocco Linea Classic, Strada, GB5 en KB90 aan.

 


KEES VAN DER WESTEN MIRAGE

De Mirage van Kees van der Westen behoort volgens barista’s tot een selecte groep van perfecte koffiemachines voor de horeca. De espresso machines van Kees van der Westen behoren tot de beste filterdragermachines van Nederland. De Mirage heeft een externe pomp, automatisch spoelprogramma, twee stoompijpen, stoompijp bedienen met voetpedaal, krachtstroom, 13 liter boiler en heeft een gedoseerde theewater uitgifte. De Mirage zorgt door zijn bijzondere vormgeving voor een prachtige aankleding van uw bar. Kees van der Westen machines zijn in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Onze designer maakt hiervoor graag een persoonlijk voorstel.

Vanaf € 7.995,- incl. plaatsing of € 169,95 per maand

Wij bieden ook de Kees van der Westen Spirit en Slim Jim aan.


FIORENZATO F64 EVO

Net zo belangrijk als de koffiemachine is de koffiemolen. Voor het Grandcafé adviseren wij 2x de Fiorenzato F64 EVO (lungo & espresso). De maler is traploos instelbaar van grove maling voor lungo tot heel fijne maling voor de beste espresso. Daarnaast maalt de maler on demand, dit wil zeggen dat u zelf de juiste hoeveelheid koffie in kan stellen en dit vervolgens automatisch kan herhalen.

Vanaf € 695,- incl. plaatsing. Vanaf € 14,95 per maand. 

Afmeting
Breedte: 27cm, hoogte: 61,5cm, diepte 23cm.

Wij bieden ook molens van Mählkonig, Anfim en Mazzer aan.

Anfim Pratica
á 971,25 per stuk of € 19,75 per maand

Mahlkönig E65S
€ 1.346,25 per stuk of € 27,25 per maand


WILT U WETEN WAT BLANCHE DAEL VOOR U KAN BETEKENEN?
Kijk ook eens hier


PROFESSIONELE BARISTA-TRAININGEN
-

Een perfect kopje koffie. Het klinkt simpel, maar dit is het niet. Hoe zorg je ervoor dat je koffies, espresso’s of cappuccino’s steeds opnieuw van hoge kwaliteit zijn?

LEES MEER

KOFFIECONCEPT VOOR RESTAURANTS
-

De apotheose van gastvrijheid is wanneer ook het kopje koffie na de maaltijd heerlijk smaakt. Een perfect gezet kopje koffie met een volle zuivere smaak en met een eerlijke achtergrond. Blanche Dael heeft een koffie en theeconcept speciaal voor restaurants.

LEES MEER