Indonesië Raja Batak Bio

Vanaf € 8,75

Verse oogst!

Indonesië Raja Batak BIO is een semi-washed arabica koffie. De handpulped arabica is geproduceerd op Noord-Sumatra ten westen van Lake Toba op een hoogte van 1600 meter. Handpulped betekent in dit specifieke geval dat de koffie onmiddelijk na de pluk is gepulpt en vervolgens ter droging is gelegd.

Meer informtie
Smaakomschrijving Zoethout & laurier. Sinaasappelschil. Zoete nasmaak.
Herkomst Indonesië
Zetadvies Filter, cafétière, lungo of voor de liefhebber van een zeer fruitige espresso.
SCA score 85,5

Branko kiest Indonesië Raja Batak BIO

Branko Popovic is een creatieve ondernemer in de mode-industrie. In 2009 richtte hij samen met Laurens Hamacher en Nawie Kuiper de stichting FASHIONCLASH op - een innovatief en interdisciplinair modeplatform in Maastricht.

FASHIONCLASH staat vooral bekend als een uniek driedaags festival waar een nieuwe generatie ontwerpers hun werk mogen tonen aan een (inter)nationaal publiek. Blanche Dael is al jaren trotse sponsor van FASHIONCLASH.

FASHIONCLASH heeft, net als Blanche Dael, duurzaamheid hoog in het vaandel staan. "Het mooie aan de Café Unique lijn vind ik de traceerbare herkomst van de koffie.", aldus Branko. Maar wat is de favoriete Café Unique van Branko? "De Indonesië Raja Batak BIO staat absoluut op nummer 1. Een échte unieke koffie met heerlijke tonen van sinaasappelschil."

 

 

FACTSHEET
HERKOMST

Plantage: Kleinschalige plantages
Producent: boeren Noord-Sumatra
Regio: Noord Sumatra
Hoogte: 1000 - 1600 meter
Verwerkingsmethode: semi-washed

Elke dag vers
gebrand

 

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen