Colombia Kachalù BIO

Vanaf € 7,65

Colombia Kachalú is biologisch verbouwd volgens Rainforest Alliance richtlijnen. Voor de Poima bevolking in Colombia betekent Kachalú ‘nieuwe hoop’. Hoop op een goede toekomst voor hun kinderen. Dat begint met scholing aan de Delicias-school die is gebouwd met geld uit het Kachalú koffie project.

Meer informtie
Smaakomschrijving Karamel en mocca. Mandarijn en blauwe bes. Zachte kruidigheid.
Herkomst Colombia
Zetadvies Filter, cafétière, lungo of voor de liefhebber van een zeer fruitige espresso.
SCA score 83

Josef kiest Colombia Kachalù BIO

Josef Bischofs is directeur van de Academie van Bouwkunst Maastricht, architect en productontwerper. Een man met een krachtige, unieke stijl. En daarmee de ideale man voor het architectonische ontwerp van de Blanche Dael Branderij.

De unieke stijl van Josef is ook terug te vinden in zijn keuken. Met behulp van een excentrieke espressomachine zet Josef iedere ochtend zijn koffie. Hij drinkt zijn ochtendkoffie het liefste in de door hem ontworpen Blanche Dael espressokopjes.

Josef's eigenzinnige stijl blijkt een perfecte match met de Café Unique koffielijn."Iedere koffie heeft duidelijk een eigen stijl. Maar als lijn komen ze mooi samen.", aldus Josef. De favoriete Café Unique van Josef? "De Colombia Kachalù is heerlijk als filterkoffie, maar geeft een super unieke espresso. De tonen van karamel en mandarijn zijn een perfecte combinatie. Een espresso voor de echte liefhebber."

FACTSHEET
HERKOMST

Plantage: Kleinschalige plantages
Producent: Kachalù organisatie 
Regio: Santander
Hoogte: 1350 - 1750 meter
Verwerkingsmethode: washed coffee

Elke dag vers
gebrand

 

Vandaag besteld,
binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen