Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie
De smaak onthult een rijke combinatie van tropisch fruit met een elegante hint van chocolade. Tijdens het proeven worden naast pure chocolade ook termen zoals likeur, mango, kersen en framboos opgemerkt.
Deze koffie komt van onze koffievriend Hidardo, die we al meerdere keren hebben mogen ontvangen in onze branderij in Maastricht. Hidardo is een voormalig leerling van de Hondurese lagere school die wij met onze stichting Escuela Blanche Dael ondersteunen in de aanschaf van leermiddelen.
Verwerkingsmethode: Natural Anaerobic
Regio | Ocotepeque |
---|---|
Koffieplantage | 3,5 ha. |
Hoogteligging | 1230 - 1300 meter |
Koffieboer | Moises Hidardo Hernandez |
Variëteit | Parainema, Obata en Bourbon |
SCA score | 86 |