Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie
De protagonist van Blanche Dael. Hoogwaardige arabica’s maken van deze geraffineerde koffie de representant van de Maastrichtse koffiecultuur.
Smaakomschrijving | Gebalanceerde koffie met chocolade en moccabeleving en een vol en rond mondgevoel. |
---|---|
Herkomst | Brazilië, Costa Rica, Guatemala |
Zetadvies | Mestreechter Mocca geeft een lekkere caffè lungo, maar ook een mooie filter- of cafétièrekoffie. |
Branddatum | De koffie is het lekkerst vanaf 3 dagen na branddatum. Aroma’s zijn vluchtig, bewaar de koffie bij thuiskomst droog en luchtdicht. |
Mestreechter Mocca staat voor Mestreechse (Maastrichtse) koffiecultuur. De smaak is zuiver en rond met zoete tonen en de geur is aromatisch. Deze koffie vormt samen met een stuk ambachtelijke vlaai of ‘e stökske grenache-toert’ (een stukje grenache taart) de Mestreechse koffiecultuur. De ambachtelijk gebakken vlaai en het gebak van een van de warme bakkers uit Maastricht is zonder meer overtuigend. Dat ziet u, dat ruikt en dat proeft u. En dat is ook zo bij de Mestreechter Mocca en alle andere koffies van Blanche Dael. Ze zijn met liefde en passie door mensenhand gebrand. Elke dag vers en met de beste ingrediënten. Daar kan geen fabriekskoffie tegen op.