En Passant Proeverij

€ 24,95

Een heerlijke proeverij om het nieuwe En Passant assortiment van Blanche Dael te ontdekken. Deze proeverij bestaat uit de Honduras Moises Hidardo (mocca fruitig), Peru Carnaval (zoet kruidig) en de Guatemala Joya Verde (fruitig zoet). Een heerlijke selectie van smaakvolle koffiebonen. Heerlijk als lungo, maar zeker ook als filter en cafétière. Het En Passant assortiment is in beperkte oplage beschikbaar.

Honduras Moises Hidardo - SCA 86

De smaak onthult een rijke combinatie van tropisch fruit met een elegante hint van chocolade. Tijdens het proeven worden naast pure chocolade ook termen zoals likeur, mango, kersen en framboos opgemerkt.

Peru Carnaval - SCA 87

Een koffie die perfect in balans is tussen zoet en kruidig. U zult tonen van rood fruit, chocolade en karamel proeven, terwijl bij het afkoelen een subtiele kruidigheid kan opkomen.

Guatemala Joya Verde - SCA 86

Een verfijnde koffie die gemakkelijk in de smaak valt vanwege de talrijke chocolade accenten. Joya Verde wordt gekarakteriseerd door een subtiele fruitigheid, waarbij hinten van mandarijn en zoete appel worden opgemerkt.

Elke dag vers
gebrand

 

Vandaag besteld,
binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen