Costa Rica Finca Mantinilla

Vanaf € 7,85
Meer informtie
Smaakomschrijving De Costa Rica Finca Mantinilla is een zeer gebalanceerde koffie. Gekenmerkt door een zachte fruitigheid met hints van appel, steenfruit en gedroogd fruit. Tonen van melkchocolade zorgen voor een romig mondgevoel. Het betreft een gewassen koffie.
Herkomst Costa Rica
Regio Central Valley (Heredia)
Koffieplantage Coöperatie: Coopelibertad
Koffieboer Kleinere boeren met minder dan 5 hectare landbouwgrond
Variëteit Catuai en Typica
SCA score 84,5

Over Finca Mantinilla

Coopelibertad werd opgericht in 1961, op een van de belangrijkste momenten voor de Costa Ricaanse coöperatieve beweging, en vertegenwoordigde een oplossing voor de koffieboeren in Central Valley (Heredia) en daarmee konden ze betere resultaten behalen met hun landbouwactiviteiten.

Missie

Sinds onze oprichting hebben we samengewerkt met partners bij het nastreven van het algemeen belang, en dienen we als hoeksteen voor sociaal-economische verbetering door middel van de koffieteelt.

Visie

Wij zijn een coöperatie op het gebied van de koffie-industrie die hoogwaardige producten en diensten aanbieden aan de nationale en internationale markt. Wij houden ons bezig met de integrale groei van onze koffieboeren en het welzijn van onze medewerkers vanuit productief, eerlijk en proactief werken.

Elke dag vers
gebrand

 

Vandaag besteld,
binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen