Colombia El Limon

Vanaf € 7,80

Colombia El Limon is een single origin, geproduceerd door Uberney Samboni Zuniga.

In oktober 2022 heeft ons team de koffieplantage in Colombia bezocht. Collega's Marcel en Albert spraken met Uberney over de toekomst. Belangrijke uitkomst is dat we door middel van kortere communicatielijnen onze samenwerking gaan verbeteren én intensiveren.

Meer informtie
Smaakomschrijving Kruidig. Zoet-fruitig. Mocca en chocolade
Herkomst Colombia
Zetadvies Filter, cafétière, lungo of voor de liefhebber van een zeer fruitige espresso.
SCA score 84 punten

Marijk kiest Colombia El Limon

Marijk Greweldinger is oprichter en eigenaar van Het Brede Spoor in Maastricht. Ze geeft al 35 jaar muziek- en kunstonderwijs aan kinderen. Haar atelier is een plaats waar taal, muziek, beweging en beeld elkaar raken. Marijk Greweldinger heeft daar een wonderlijke wereld gecreëerd. 

Marijk is, net als Blanche Dael, dagelijks bezig met het prikkelen van zintuigen. De Café Unique lijn bevat 6 koffiesoorten met uitgesproken fruitige, zoete of kruidige tonen. Een koffielijn die de zintuigen extra prikkelt. Niet geheel verwonderlijk dat Marijk, en haar vriend Thuur, groot fan zijn van de nieuwe koffiesoorten.

De Colombia El Limon spreekt Marijk het meeste aan. "Ik ben trotse bezitter van een knalgele Moccamaster. Dit apparaat zet de lekkerste filterkoffie dankzij een optimale zettemperatuur en extractietijd.", aldus Marijk. De Colombia El Limon is een koffie die zich perfect leent voor de Moccamaster. "De kruidige en zoet mocca-achtige tonen komen het beste tot hun recht als filterkoffie."

FACTSHEET
HERKOMST

Plantage: Colombia El Limon
Producent: Uberney Samboni Zuniga
Regio: Huila,Colombia
Hoogte: 1650 meter
Oppervlakte: 2 hectare

Elke dag vers
gebrand

 

Vandaag besteld,
binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen