Dael's Vanille Fudge

Zachte fudge met vanillemaak. Lekker zacht van structuur en smelt in de mond. Heerlijk als tussendoortje, maar zeker ook bij een kop thee of koffie.

Fudge is een bekende Britse lekkernij, die inmiddels ook buiten het Britse koninkrijk in de smaak valt. Hoewel fudge als een typisch Brits product bekend staat, is het eigenlijk afkomstig uit de Verenigde Staten. Fudge werd per toeval ontdekt tijdens een kookles Vasser College. Het was de bedoeling om Britse toffee te maken, maar de temperatuur was te laag. Het smaakvolle resultaat werd Fudge genoemd, wat foutje betekent. Fudge werd daarna razendpopulair in Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten, maar ook de snoepkonten van Blanche Dael worden erg blij van dit snoepgoed. 

Binnenkort op voorraad

DE LEKKERSTE ZOETWAREN

Blanche Dael heeft een kleine selectie zoetwaren die mooi passen bij een kop koffie of thee en die van de hoogste kwaliteit zijn. Deze producten zijn vaak lokaal geproduceerd of gemaakt op basis van een lokaal recept. Zoals de Mestreechse Peperkook, een kruidkoek van het originele recept van Koekfabriek Franssen uit de Wolfstraat 21. Tot in de jaren ‘80 de overbuurman van onze winkel in de Wolfstraat 28. En als het niet lokaal gemaakt wordt dan kiezen we het beste verkrijgbaar. Zoals chocolade uit Brussel of nougat uit Parijs.

Onze zoetwaren en lekkernijen worden met zorg en met de hand verpakt in onze branderij in Maastricht.

Elke dag vers
gebrand

 

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen