Facebook Pixel

OP VAKANTIE MET
BLANCHE DAELInspiratie


KOFFIEMOMENTJE OP REIS

Heerlijk ontspannen wakker worden op vakantie. Tijd om te luieren en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Uw favoriete koffiemomentje? Dat gaat uiteraard mee op reis!

Koffie maken op vakantie kan met diverse handige 'to-go' koffietools:

- Bialetti Moka Express
- Bialetti Pressofilter
- Aeropress
- Melittahouder met filters
- Hario Dripper met Hario Server
- Chemex met filters

 

KOFFIE TOOLS VOOR VAKANTIE


GENIETEN MET 1 DRUK OP DE KNOP

Geniet van de vertrouwde Blanche Dael smaak met het gemak van een cup. De plant-based koffiecups zijn geschikt voor een Nespresso apparaat.

De Blanche Dael koffiecups zijn verkrijgbaar in:

- Krachtige smaak Caffè Ristretto (espresso)
- Krachtige smaak Bourbon Royale (lungo)
- Mocca zoete Café 1878 (lungo)
- Dael's Décafé (espresso/lungo)

De koffiebonen branden we vers in onze eigen branderij en verpakken we 100% zuurstofdicht. De koffie blijft daarmee lang vers en behoudt zijn aroma’s.

KOFFIECUPS OP VAKANTIE


ZOMER IN EEN KOPJE

Proef de zomer in een kopje met Dael's Zomerthee. Een frisse groen-zwarte theemelange met aroma van aardbeiblad en zonnebloembloesem.

Bent u een liefhebber van Rooibos thee? De Rooibos Zomermelange is zoet en verfrissend door de toevoeging van tropisch fruit-aroma en appel.

Op vakantie een grote pot thee zetten? Heel eenvoudig met de Leopold Cafetière.

U vult de French Press met thee, giet daarover kokend water en duwt de press langzaam naar beneden. Wacht een paar minuten en geniet van uw kopje thee.

 

THEE VOOR OP VAKANTIE

Biertje?

De namiddag van een heerlijk, zonnig vakantiedagje. In de ene hand een hoppig IPA bier en in de andere hand vers gebrande doppinda's. Klinkt niet verkeerd, toch?

De Earl's Peachtea Ale is een tropisch-fruitig, hoppig speciaalbier infused met Blanche Dael Earl Grey thee en verse witte perzik.

Het theebier is ontwikkeld in samenwerking met de Maastrichtse brouwerij Zuyd Craft. Een spannende samenwerking tussen twee Maastrichtse fijnproevers.

Peachy, hoppig en juicy!

 

BIERTJE EN EEN PINDA