Aeropress

€ 45,95

Een aeropress is een uniek filtersysteem dat bestaat uit een kunstof buis, een zuiger en een filterhoudertje waarmee je thuis, maar ook onderweg de lekkerste koffies mee kunt maken. Zoals met veel koffie filtersystemen is de uitdaging van een aeropress, dat het uitnodigt tot experimenteren met de smaak van je koffie.

Je kunt veel variëren met maalfijnheid en grammage en zelfs de kwaliteit en temperatuur van het gebruikte water standaard kun je kiezen voor een papieren filtertje. mocht je iets meer body/mondgevoel lekkerder vinden kun je ook een metalen/herbruikbare filter gebruiken.

 

De Aeropress wordt geleverd met de volgende accessoires: een trechter, een filterhouder, een maatschep, een roerspatel en de benodigde filters.

ALLEEN HET BESTE

Koffiezetten en theedrinken vraagt om ambacht en passie. Om het ambacht van koffie- en theezetten tot in perfectie uit te voeren zijn de juiste accessoires erg belangrijk. De kenners van Blanche Dael selecteren enkel de beste artikelen. Ze worden uitvoerig getest op kwaliteit, smaak en levensduur. En dat voor een eerlijke prijs. Op ons kun je vertrouwen. 

Elke dag vers
gebrand

 

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen