Facebook Pixel

Ethiopië Sidamo Bio

Vanaf € 8,75

Biologisch koffie verbouwen betekent extra aandacht voor het product. De strenge selectie tijdens het plukken geeft een extra zuivere smaak.

Meer informtie
Smaakomschrijving Complexe, grenadine-achtige koffie met tonen van blauwe bes en sinaas.
Herkomst Ethiopië
Zetadvies Sidamo biedt veel subtiele schakeringen, door de koffie langzaam en met de juiste parameters te zetten, komen de smaken mooi tot hun recht. Wij adviseren filter of cafétière.
Branddatum De koffie is het lekkerst vanaf 3 dagen na branddatum. Aroma’s zijn vluchtig, bewaar de koffie bij thuiskomst droog en luchtdicht.

GROEIEN IN HET WILD

Smaakmeester en koffiebrander Marcel Slangen is erg enthousiast over de complexe fruitige smaak van de Sidamo Organic. "Doordat koffie in Ethiopië vaak in het wild groeit is deze vaak volledig biologisch geteeld.' Dus zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Maar als je koffie hebt die uitzonderlijk smaakt, dan is het de moeite waard om het organische karakter ervan ook te onderschrijven met een keurmerk. Voor goede smaak wordt goed betaald en een keurmerk helpt dan extra bij het opzetten van een duurzame bedrijfsvoering. De Sidamo organic uit het Zuiden van Ethiopië is een complexe, grenadine-achtige koffie met tonen van blauwe bes en sinaas.

Elke dag vers
gebrand

Koffie wordt iedere dag versgebrand in onze ambachtelijke koffiebranderij.

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

Door de drukte bij PostNL kan het in sommige regio's langer duren om uw pakket te ontvangen. 

GRATIS VERZENDING IN NL
-

Gratis verzending vanaf € 50
Verzendkosten tot € 50: € 4,95 

Zet wijzer
Door de zetwijzer

Met onze eenvoudige zetwijzer drink je de koffie en thee op zijn lekkerst.