Hofleverancier van
de SintInspiratie


Traditionele lekkernijen

Beleef een onvergetelijke Sinterklaas met onze traditionele lekkernijen zoals versgebrande pinda's, heerlijk zachte nougat, fudge met cappuccinosmaak, chocolade steerkes, moccaboontjes, Maastrichtse ‘peperkooke mennekes’ en heel veel meer!

Sinterklaos dee heet gezag: veer mage snóppe, veer mage snóppe.
Sinterklaos dee heet gezag, veer mage snóppe de ganse daag…


BEKIJK ALLE SINTERKLAAS PRODUCTEN

Feestelijke geschenken

Bij pakjesavond horen geschenken en geven s vaak leuker dan krijgen. Met een sinterklaascadeau van Blanche Dael schenkt u oprechte aandacht en maakt u het cadeautje persoonlijk. Onze geschenken krijgen onze volle aandacht en de producten zijn gegarandeerd vers. En lekker! En als u maat werk wil, dan adviseren wij u graag in onze winkel in de Wolfstraat. Via onze webshop is het ook mogelijk om een cadeau naar het adres van de ontvanger te sturen. Het cadeau wordt door ons feestelijk en met zorg ingepakt.

Gratis afhaalpunt Groene Loper - Sint Gerardusweg 36 Maastricht
Om ervoor te zorgen dat u een webshop bestelling makkelijk en kosteloos kan afhalen, is er een Blanche Dael afhaalpunt tijdens de Sintperiode.

Hoe werkt het?
- Het afhaalpunt is geopend van 1 december t/m 5 december
- De openingstijden zijn van 15.00 uur t/m 18:30 uur. Op 5 december sluit het afhaalpunt om 17:00 uur.
- Bestellen kan eenvoudig via de webshop www.blanchedael.nl. Kies bij het afrekenen het afhaalpunt ‘Groene Loper’ en kies de dag van afhalen.
- Bestellen voor het afhaalpunt Groene Loper is mogelijk t/m 30 november tot 13:00 uur
- Parkeren kan gratis aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

 

Dael's Sinterklaasthee

Ruik je onze Sinterklaas thee, dan ruik je Sinterklaasavond. Gezelligheid, warmte en een tafel vol lekkers. Nostalgische smaken als kaneel, speculaas en peperkoek voeren de boventoon in deze rijke thee. Perfect voor ieder ‘heerlijk avondje’.

Ben je toe aan wat extra verwennerij? Combineer deze thee dan met een handje pepernoten of onze ‘peperkooke mennekes’. Genietmoment gegarandeerd!

SOORT
Zwart

SMAAKOMSCHRIJVING
Een zoete, subtiel kruidige thee met een nostalgisch aroma. Je proeft de typische lekkernijen van Sinterklaas.

INGREDIËNTEN
Zwarte thee, gember, dadel, cacaobonen, kaneel, aalbessen, cacaoschil, kardemom, kruidnagel, aroma.

ZETWIJZE
Gebruik 2 gram thee per kop/mok (200ml) in een ruim theefilterzakje en laat 3-4 minuten rustig trekken in gekookt water (95°C.).

BEKIJK

 


De traditie van het 'Sinterklaos teleur'

Maastricht is rijk aan Sinterklaastradities. Één van deze tradities is het ‘Sinterklaos teleur’ (Sinterklaas bord). Voor veel Maastrichtenaren roept het zetten van het bord op pakjesavond warme gevoelens op. Kinderen zetten op deze avond een mooi bord gevuld met gedichten, tekeningen en wat lekkers voor het paard van Sinterklaas. De Goedheiligman en zijn Pieten vullen dit versierde bord vol snoepgoed zoals pinda’s, peperkoke mennekes, zachte schuimpjes en nougatti. Bij gezinnen met oudere kinderen wordt het bord al tijdens een gezellige pakjesavond gevuld met lekkers en cadeautjes. 

Om deze mooie traditie meer aandacht te geven heeft Blanche Dael een beperkt aantal Sinterklaos teleuren ontworpen. De nieuwe branderij en pakkerij van Blanche Dael ambachtelijk gezeefdrukt door Maastricht Porselein. De oplage is zeer beperkt.

VOEG TOE AAN WINKELMANDJE


WOLFSTRAAT 28, MAASTRICHT

Onze winkel in de Wolfstraat is traditioneel weer versierd in Sinterklaassfeer. De winkel is, ondanks de aangescherpte Corona maatregelen, geopend. De openingstijden zijn:

Maandag: 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 09:30 uur – 18:00 uur
Zondag: 13:00 – 17:00 uur

Liever online bestellen?
Dat kan veilig via deze webshop. Bestellingen op werkdagen vóór 14:00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden.

In Nederland is verzenden gratis vanaf 50 euro - vanaf 30 euro is dit 2,50.
In België is verzenden gratis vanaf 99,95 euro - vanaf 30 euro is dit 4,95.

Het Blanche Dael team wenst iedereen veel gezondheid en een feestelijk Sinterklaasfeest toe.