Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie
Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie
Zelfgemaakte ijsthee is het allerlekkerste drankje op een warme zomerse dag. Heerlijk verfrissend en extra smaakvol met een tikkeltje Routin Siroop.
Lastig om te maken? Nee hoor! Volg onderstaande receptuur en geniet morgen nog van dé perfecte dorstlesser.
Voor zelfgemaakte ijsthee heeft u nodig:
- 15 gram thee uit de categorie: fruit infusie, kruiden infusie of rooibos
- Een grote kan of een ijstheemaker
- T-SAC filter
- Ijsblokjes
- Routin Siroop (optioneel)
In 5 eenvoudige stappen kunt u morgen genieten van ijsthee:
1. THEE KIEZEN
Kies een thee uit de categorie: fruit infusie, kruiden infusie of rooibos. Onze favorieten zijn Vruchtenmix, Kurkuma Perzik, Rooibos Zomer en Delicate Herbs.
2. HOEVEELHEID THEE
Neem 15 gram thee (of 5-6 theezakjes) voor 1 liter ijsthee. Gebruik voor de losse thee een T-SAC filter.
3. IJSTHEE TREKKEN
Laat de thee 12 uur lang trekken in de koelkast.
4. GLAS VULLEN
Vul een glas met ijsblokjes en voeg de ijsthee toe.
5. SIROOP
Voeg 1 pompje mango of citroen siroop toe om uw ijsthee een extra 'touch' te geven.