Facebook Pixel

BLANCHE DAEL

BRANDERIJBlanche Dael

BRANDERIJ

De Blanche Dael Branderij is dé ontmoetingsplek voor koffie- en theeliefhebbers.
Voor mensen die hun smaak- en reukzintuigen willen prikkelen en voor bezoekers die graag meer willen weten over de wereld van koffie en thee.

De Blanche Dael Branderij heeft een Koffiecafé met terras, een koffie- en theewinkel én een Koffieschoolvoor oa gecertificeerde SCA-trainingen. Op de vijfde verdieping zijn er wisselende expo's en is ruimteverhuur mogelijk.

Daarnaast bieden we een leerzame en smaakvolle Branderij Tour aan.

De branderij is iedere dag geopend van 10 tot 17 uur.
Bezoek ook onze winkel in de Wolfstraat 28 in Maastricht.

BRANDERIJ TOUR

MEER OVER DE BRANDERIJ

KOFFIESCHOOL

SCA TRAININGEN

KOFFIECAFÉ

In de branderij van Blanche Dael, daar brandt het vuur. Letterlijk. In het Koffiecafé, of op het bijbehorend terras, geniet u van vers gebrande koffie, rechtstreeks vanuit de branderij. De nadruk in het Koffiecafé ligt op filterkoffie. Onze ervaren barista’s bereiden de filterkoffie met de hand. Uiteraard is het ook mogelijk om te genieten van espresso’s, thee en Maastrichts gebak.

KOFFIE- & THEEWINKEL

Bent u een echte theeliefhebber? Dan hebben we goed nieuws! In het Theecafé kunt u genieten van speciale theesoorten. Momenteel is het Theecafé gesloten in verband met Corona. In de winkel verkopen we onze koffies - rechtstreeks vanuit de branderij. In het assortiment vindt u tevens alle soorten thee, zoetwaren en accessoires.

KOFFIESCHOOL

In de koffieschool geven we professionele trainingen voor wie zich echt wil verdiepen in het barista vak. We bieden ook SCA-trainingen aan door gecertificeerde trainers met het internationaal erkende SCA-certificaat.