Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie
Een heerlijke proeverij om het nieuwe En Passant assortiment van Blanche Dael te ontdekken. Deze proeverij bestaat uit de Rwanda Rwinyoni Bio (mocca zoet), Indonesië Sulawesi Kalossi (mocca zoet) en de Ethiopië Gotae Sodu Bio (fruitig zoet). Een heerlijke selectie van smaakvolle koffiebonen. Heerlijk als lungo, maar zeker ook als filter en cafétière. Het En Passant assortiment is in beperke oplage beschikbaar.
Rwanda Rwinyoni Bio
Fluweelzacht mondgevoel met tonen van melkchocolade, suikerspin en peperkoek. Hints van perzik, abrikoos en groene appel.
Indonesië Sulawesi Kalossi
Subtiel zoet en zijdezacht mondgevoel. Met hints van pure chocolade, druif en rode appel.
Ethiopië Gotae Sodu Bio
Vanillezoet met fruitige tonen van kers, framboos en aardbei. Hints van cacao en karamel. Licht kruidig met een romig mondgevoel.
Herkomst | Ethiopië, Indonesië, Rwanda |
---|---|
Zetadvies | Filter, cafétière, lungo of voor de liefhebber van een zeer fruitige espresso. |
Branddatum | De koffie is het lekkerst vanaf 3 dagen na branddatum. Aroma’s zijn vluchtig, bewaar de koffie bij thuiskomst droog en luchtdicht. |