Facebook Pixel

Mocca d'Afrique

Vanaf € 6,25

Afrika is de bakermat van koffie. De smaakbelofte is warm, zoet en fruitig. De combinatie met Braziliaanse Santos koffie maakt de Mocca d'Afrique perfect.

Meer informtie
Smaakomschrijving Subtiel zoet en dropachtig met fijne fruitige accenten.
Herkomst Brazilië, Burundi
Zetadvies Mocca d'Afrique is een koffie met fruitige tonen. Die komen het best tot hun recht wanneer ze langzaam kunnen loskomen van het koffiepoeder: filterkoffie. De Mocca d'Afrique is ook een rijke beleving als caffè lungo uit een (volautomatisch) espressoapparaat.
Branddatum De koffie is het lekkerst vanaf 3 dagen na branddatum. Aroma’s zijn vluchtig, bewaar de koffie bij thuiskomst droog en luchtdicht.

DE SMAAK VAN COFFEELOVERS

Mocca d’Afrique suggereert zoete smaaktonen. En die heeft deze gewassen bourbon-koffie zeker. Oost-Afrika is de bakermat van koffie. De originele koffievariëteiten die er al sinds generaties worden verbouwd, worden gekoesterd als een familiegeheim en als een uniek cultureel bezit voor de regio. De fijne fruitige smaken en een zoetige mokkabeleving geven Afrikaanse koffie een unieke plek in de wereld. In 2019 hebben de barista’s van Coffeelovers in overleg met de branders van Blanche Dael besloten de Mocca d’Afrique als vaste koffie op de caffè lungo-molen te zetten. En niet voor niets.

In 2000 richtte Blanche Dael zusterbedrijf Coffeelovers op. Coffeelovers is een espressobar met 9 vestigingen in Zuid-Nederland. Een moderne plek om van je dag te genieten met traditionele waardes zoals kwaliteit en gastvrijheid. Wie van kwaliteitskoffie houdt is bij Coffeelovers op het juiste adres. Als fanatieke koffiebrander is Blanche Dael daardoor in de hele koffieketen betrokken: van de strenge selectie van groene koffiebonen tot en met de latte art in de cappuccino bij zusterbedrijf Coffeelovers. 

Twee fanatieke sparringspartners met het perfecte kopje koffie als smaakvol eindresultaat. 

Elke dag vers
gebrand

Koffie wordt iedere dag versgebrand in onze ambachtelijke koffiebranderij.

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

Door de drukte bij PostNL kan het in sommige regio's langer duren om uw pakket te ontvangen. 

GRATIS VERZENDING IN NL
-

Gratis verzending vanaf € 50
Tussen € 30 en € 50: € 2,50 
Tot € 30: € 5,95 

Zet wijzer
Door de zetwijzer

Met onze eenvoudige zetwijzer drink je de koffie en thee op zijn lekkerst.