Mestreechter Steerkes gemengd

Vanaf € 4,95

De bekende ster, het stadslogo van Maastricht in heerlijke chocolade. 150 gram chocolade in de smaken; wit, puur en melk.

Stadswapen Maastricht
We gaan terug naar het jaar 1283. In een document uit dat jaar staat voor het eerst het teken van de stad Maastricht beschreven. Het stadswapen van Maastricht is vanouds een witte vijfpuntige ster op een rood schild.

De oudste afbeelding van het Maastrichtse stadswapen is terug te vinden op een schilder van Jan van Bussel uit 1499. Het schilderij is een 'gerechtigheidstafereel', en is tegenwoordig terug te vinden in de voormalige Antichambre van het stadhuis.

 

 

DE LEKKERSTE ZOETWAREN

Blanche Dael heeft een kleine selectie zoetwaren die mooi passen bij een kop koffie of thee en die van de hoogste kwaliteit zijn. Deze producten zijn vaak lokaal geproduceerd of gemaakt op basis van een lokaal recept. Zoals de Mestreechse Peperkook, een kruidkoek van het originele recept van Koekfabriek Franssen uit de Wolfstraat 21. Tot in de jaren ‘80 de overbuurman van onze winkel in de Wolfstraat 28. En als het niet lokaal gemaakt wordt dan kiezen we het beste verkrijgbaar. Zoals chocolade uit Brussel of nougat uit Parijs.

Onze zoetwaren en lekkernijen worden met zorg en met de hand verpakt in onze branderij in Maastricht.

Elke dag vers
gebrand

 

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen