Mocca d'Afrique

Vanaf € 7,25

Afrika is de bakermat van koffie. De smaakbelofte is warm, zoet en fruitig. De combinatie met Braziliaanse Santos koffie maakt de Mocca d'Afrique perfect.

Meer informtie
Smaakomschrijving Subtiel zoet en dropachtig met delicate fruitige accenten.
Herkomst Brazilië, Burundi
Zetadvies Mocca d'Afrique is een koffie met fruitige tonen. Deze komt het beste tot zijn recht als filterkoffie. Ook als cafè lungo uit een (volautomatische) espressomachine is de Mocca d'Afrique een rijke ervaring.
Branddatum De koffie is het lekkerst vanaf 3 dagen na branddatum. Aroma’s zijn vluchtig, bewaar de koffie bij thuiskomst droog en luchtdicht.

DE SMAAK VAN COFFEELOVERS

Mocca d'Afrique suggereert zoete smaaktonen. En deze gewassen bourbonkoffie heeft die zeker. Oost-Afrika is de bakermat van koffie. De originele koffiesoorten die er al generaties lang worden verbouwd, worden gekoesterd als familiegeheim en als uniek cultureel bezit voor de regio. De delicate fruitige smaken en zoete mokka-ervaring geven Afrikaanse koffie een bijzondere plek in de wereld. Daarom hebben de barista's van Coffeelovers in 2019, in samenspraak met de branders van Blanche Dael, besloten om de Mocca d'Afrique als koffie op de cafè lungo grinder op te nemen. En niet zonder reden.

In 2000 richtte Blanche Dael het zusterbedrijf Coffeelovers op. Coffeelovers is een espressobar met negen vestigingen in het zuiden van Nederland. Een moderne plek om van je dag te genieten met traditionele waarden als kwaliteit en gastvrijheid. Wie houdt van kwaliteitskoffie is bij Coffeelovers aan het juiste adres. Blanche Dael is als gepassioneerde koffiebrander betrokken bij de hele koffieketen: van de strenge selectie van groene koffiebonen tot de latte art in de cappuccino bij zusterbedrijf Coffeelovers.

Twee fanatieke sparringpartners met het perfecte kopje koffie als smakelijk resultaat.

Elke dag vers
gebrand

 

Vandaag besteld,
binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen