Facebook Pixel

Café Signenature

Vanaf € 6,50

De Café SigneNature is een Rainforest Alliance gecertificeerde koffie. Biodiversiteit, bescherming van flora en fauna en welzijn staan centraal bij deze koffie. De fijne smaak is een teken van de natuur.

Meer informtie
Smaakomschrijving Citrische frisheid gecombineerd met zoete tonen van chocolade en karamel met een licht romig mondgevoel.
Herkomst Brazilië, Costa Rica
Zetadvies Café SigneNature is een breed toepasbare koffie die het beste als filterkoffie of caffè lungo geserveerd wordt.
Branddatum De koffie is het lekkerst vanaf 3 dagen na branddatum. Aroma’s zijn vluchtig, bewaar de koffie bij thuiskomst droog en luchtdicht.

ECOLOGISCH, EERLIJK & EDUCATIEF

De Café SigneNature (teken van de natuur) is bijzonder smaakvol. Maar deze koffiemelange is ook om een andere reden speciaal. De koffie is namelijk 100% gecertificeerd met het Rainforest Alliance keurmerk. De plantages waar de SigneNature vandaan komt behoren tot de meest vooruitstrevende in de koffiewereld: Santa Anita Coffee Estate is een prijswinnende plantage in Costa Rica en de eerste in Midden-Amerika die volledig CO2 neutraal werkt. De andere plantage is Daterra uit Brazilië. Deze is recentelijk bekroond tot meest duurzame koffieboerderij van Brazilië. Van elk pakje Café SigneNature gaat 25 cent naar Gaia Nature fund. Hiermee zijn een terrarium voor amazonekikkers gerealiseerd en is er door Rainforest Alliance een training georganiseerd voor leraren van scholen in Guatemala.

Rainforest Alliance is een wereldwijde organisatie die zich als doel stelt de ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn, te beschermen. Het voortbestaan van het regenwoud en het welzijn en inkomen van de arbeiders staan bij deze organisatie voorop. 

Elke dag vers
gebrand

Koffie wordt iedere dag versgebrand in onze ambachtelijke koffiebranderij.

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

Door de drukte bij PostNL kan het in sommige regio's langer duren om uw pakket te ontvangen. 

GRATIS VERZENDING IN NL
-

Gratis verzending vanaf € 50
Tussen € 30 en € 50: € 2,50 
Tot € 30: € 5,95 

Zet wijzer
Door de zetwijzer

Met onze eenvoudige zetwijzer drink je de koffie en thee op zijn lekkerst.