Jobs:

Werken bij Maison Blanche Dael

Teamleider Sales

Een pionier met liefde voor koffie en thee

De functie
Als Teamleider Sales bij Maison Blanche Dael ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Blanche Dael producten aan particulieren en horecabedrijven. Je koestert de relaties en gaat op zoek naar nieuwe klanten. Dit doe je samen met het interne en externe Salesteam van Maison Blanche Dael. Dit compacte team van medewerkers wordt door jou aangestuurd, begeleid en ontwikkeld. Er wordt van je verwacht dat je op de hoogte bent van de marktontwikkelingen, dat je kansen herkent en hierin initiatief in neemt. Tevens verbeter je de werkprocessen waar nodig en stuur je duidelijk de
(door-)ontwikkeling van het  productaanbod. Vanzelfsprekend stel je salesrapportages op, waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Het gewenste profiel
De Teamleider Sales is een positieve en energieke persoonlijkheid met ondernemersgeest. Je beschikt over een opleiding op HBO-niveau en hebt minimaal 3 tot 5 jaar verkoopervaring. Je combineert je commerciële talent met de kwaliteit om een klant inhoudelijk te adviseren. Leiderschap en teamaansturing behoren tot je competenties evenals sterke communicatieve vaardigheden. Affiniteit met ICT en Social Media zijn een duidelijke pré. Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, klik dan op onderstaande button:

Winkelmedewerk(st)er (Ambulant)

 Enthousiaste winkelmedewerker voor in de weekenden en de vakantieperiodes.

De functie
Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een kandidaat die interesse heeft in koffie en thee. Je gaat je bezig houden met de verkoop van Blanche Dael artikelen en adviseert klanten hierover. Daarnaast houdt je je bezig met het verpakken van producten zoals o.a. koffie en pinda’s. Ook het telefonisch aannemen en rondbrengen van bestellingen voor horecazaken in het centrum van Maastricht behoort tot jouw taken. Ten slotte verwachten we dat je meehelpt met opruim-, inruim- en schoonmaakwerkzaamheden.

Het gewenste profiel
Voor deze functie zoeken wij een representatieve en klantvriendelijke kandidaat. Je bent leergierig en hebt een positieve instelling. Daarnaast zoeken wij iemand die geen fysieke beperkingen heeft in verband met de soms zware arbeid.
Is dit de functie voor jou? Mail dan je CV met recente pasfoto en motivatiebrief naar personeel@blanchedael.nl en wie weet, tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.