Vacatures Blanche Dael


Voor onze winkel in de Wolfstraat in Maastricht hebben wij momenteel twee vacatures. Wij zijn op zoek naar twee winkelmedewerk(st)ers (40 uur en een oproepkracht). 

Inpakmedewerk(st)er (16 uur, t/m einde jaar)

Werkdagen en -tijden in overleg. 

De functie
Voor onze branderij aan de Gerardusweg zijn we op zoek naar iemand die al onze producten met zorg verparkt. Denk hierbij aan het verpakken van koekjes, nougat, zoetwaren en diverse andere producten. De werkdagen en -tijden bepalen we samen met jou.

Het gewenste profiel
Voor deze functie zoeken wij een representatieve en klantvriendelijke aanpakker. Je bent leergierig, hebt een positieve instelling en schakelt snel.

Heb je interesse? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar personeel@blanchedael.nl

Winkelmedewerk(st)er (Oproepkracht)

Het betreft voornamelijk de weekenden en de vakantieperiodes. 

De functie
Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een kandidaat die interesse heeft in koffie en thee. Je gaat je bezig houden met de verkoop van Blanche Dael artikelen en adviseert klanten hierover. Daarnaast houdt je je bezig met het verpakken van producten zoals o.a. koffie en pinda’s. Ook het telefonisch aannemen en rondbrengen van bestellingen voor horecazaken in het centrum van Maastricht behoort tot jouw taken. Ten slotte verwachten we dat je meehelpt met opruim-, inruim- en schoonmaakwerkzaamheden. 

Het gewenste profiel
Voor deze functie zoeken wij een representatieve en klantvriendelijke kandidaat. Je bent leergierig en hebt een positieve instelling. Daarnaast zoeken wij iemand die geen fysieke beperkingen heeft in verband met de soms zware arbeid.

Heb je interesse? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar personeel@blanchedael.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.