Vacatures Blanche Dael

Accountmanager (fulltime)
Koffiebranderij en theepakkerij Blanche Dael zoekt een gedreven accountmanager met flair. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe zakelijke relaties, zoals kwaliteitshoreca, kantorenmarkt en het MKB. Klanten zijn voornamelijk gevestigd in Limburg en Brabant, maar ook in groeiregio’s zoals Zeeland, Gelderland, Zuid-Holland en België.

Je bent een positieve en energieke persoonlijkheid met ondernemersgeest. Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO-opleiding en hebt minimaal 3 tot 5 jaar verkoopervaring. Als accountmanager ben je daarnaast resultaat, maar zeker ook klantgericht. Je combineert je commerciële talent met de kwaliteit om een klant inhoudelijk te adviseren.

Als accountmanager ben je onderdeel van het sales team en rapporteer je aan de teamleider. Je draagt actief bij aan de realisatie van de doelstelling en KPI’s. Verder heb je oog voor detail en werk je zorgvuldig mee aan een optimale sales flow. Relatiebeheer en after sales zijn de belangrijkste thema’s binnen je dagelijkse werkzaamheden. Je bouwt langdurige relaties op met bestaande en nieuwe klanten. Als accountmanager draag je actief bij aan de acquisitie en opvolging van leads en prospects. Je initieert het verkoopproces door het plannen van afspraken met klanten en relaties. Je beschikt daarnaast over een gezonde dosis overtuigingskracht, een zelfverzekerde houding en je hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
  Met jouw uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden maak jij het verschil voor onze klanten.

Uiteraard heb je ook affiniteit met koffie en thee. Je bent op de hoogte van trends, (nieuwe) producten en kansen in de wereld van koffie en thee. Kennis en netwerk in de Limburgse en/of Brabantse horecamarkt is een overtuigende pré.

Wat wij jou bieden
Een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week met een interne opleiding om je kennis over koffie en thee verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:
          Een marktconform salaris aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling;
          Een telefoon en laptop;
          Een auto van de zaak, met de mogelijkheid om privé te rijden;
          De mogelijkheid tot een vaste baan.

Verpakkingsmedewerk(st)er (32 tot 40 uur)
In onze branderij kom je voornamelijk te werken op de thee-afdeling. Hier ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraad. De thee dient namelijk gemelangeerd, ingepakt, geseald en gestickerd te worden. Op termijn is het een mogelijkheid om ook verantwoordelijk te worden voor het bestellen van de thee, zodat deze afdeling zo autonoom mogelijk wordt. Ook het verpakken van zoetwaren en aanverwante producten is een deel van jouw taken.

Daarnaast val je in op andere afdelingen waarbij jouw taken bijvoorbeeld het klaarmaken van webshop- en horecabestellingen en koffie inpakken zijn. Dit zal voornamelijk voorkomen bij uitval van een collega of bij grote drukte.

Onze toekomstige verpakkingsmedewerk(st)er beschikt over een goed arbeidsethos, is flexibel en heeft passie voor koffie en thee. Hij/zij wil graag onderdeel uitmaken van een ambachtelijk groeiend bedrijf, beheerst de Nederlandse taal, is vrolijk, weet van aanpakken en is secuur.

Werkdagen maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur
(Werkdagen en tijden in overleg)

 

BLANCHE DAEL
Al sinds 1878 worden generaties geboeid door alles wat met koffie en thee te maken heeft. Wij van Blanche Dael prijzen ons gelukkig dat we met deze producten mogen werken. De zoektocht naar de lekkerste koffie en thee, het werken in een omgeving van smaak, geur en ambacht en het werken aan producten waar mensen naar verlangen en van genieten. Dan komt die passie vanzelf. In de ambachtelijke koffiebranderij van Blanche Dael werken vakmensen dagelijks aan de verse productie van koffie en wordt onze thee met de hand verpakt. Deze kennis en vakmanschap delen wij graag met onze klanten en relaties. Blanche Dael werkt samen met haar klanten aan een gezonde koffie-omzet en een mooi eindproduct. Koffie die door zijn raffinement gasten bindt en ze uitnodigt om een tweede kopje koffie te drinken. Blanche Dael is terug te vinden op plekken waar het leven goed is en waar gastvrijheidsbewustzijn verankerd zit in de bedrijfsvoering.

Solliciteren
Heb je interesse in  één van bovenstaande vacatures, solliciteer dan direct en stuur je uitgebreide CV met motivatie naar personeel@blanchedael.nl t.a.v. Mireille Berghof.   

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Vincent de Jong via 043-3213475.