Vacatures Blanche Dael

VACATURE – COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER BINNENDIENST (FULLTIME)
Koffiebranderij en theepakkerij Blanche Dael zoekt een gedreven commercieel medewerk(st)er voor de uitbreiding van de binnendienst. Als commercieel medewerk(st)er binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze webshop- en zakelijke klanten. Met je klantvriendelijke en servicegerichte houding ben je verantwoordelijk voor het telefonisch- en mailverkeer, beantwoord je vragen en neem je een adviserende rol in naar onze prospects en klanten. After sales is het belangrijkste thema binnen je dagelijkse werkzaamheden. Je ondersteunt vanuit de branderij de sales buitendienst door (toekomstige) wensen van klanten op waarde in te schatten.

Daarnaast zorg je voor een optimale verwerking van bestellingen in Magento. Je bent een energieke en positieve persoonlijkheid en werkt goed samen in teamverband. Als commercieel medewerker binnendienst ben je onderdeel van het sales team en rapporteer je aan de teamleider. Je gaat gestructureerd te werk, bent communicatief vaardig en stressbestendig.

Als commercieel medewerker binnendienst beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en ben je bekend met de functionaliteiten van Microsoft Office. Daarnaast ben je goed thuis in Magento en Salesforce of heb je aantoonbaar ervaring met een webshop. Je bent in het bezit van een hbo-diploma en je beschikt over minimaal 2 jaar relevante commerciële ervaring. De beheersing van de Duitse en Franse taal is een pré. Uiteraard heb je ook affiniteit met koffie en thee.

Wat wij jou bieden
Een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week met een interne opleiding om je kennis over koffie en thee verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

* Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
* Een brede, uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische omgeving
* De mogelijkheid tot een vaste baan.

Bedrijfsprofiel
Al sinds 1878 worden generaties geboeid door alles wat met koffie en thee te maken heeft. Wij van Blanche Dael prijzen ons gelukkig dat we met deze producten mogen werken. De zoektocht naar de lekkerste koffie en thee, het werken in een omgeving van smaak, geur en ambacht en het werken aan producten waar mensen naar verlangen en van genieten zorgt ervoor dat die passie vanzelf komt. In de ambachtelijke koffiebranderij van Blanche Dael werken vakmensen dagelijks aan de verse productie van koffie en wordt onze thee met de hand verpakt. Deze kennis en vakmanschap delen wij graag met onze klanten en relaties. Blanche Dael werkt samen met haar klanten aan een gezonde koffie-omzet en een mooi eindproduct. Koffie die door zijn raffinement gasten bindt en ze uitnodigt om een tweede kopje koffie te drinken. Blanche Dael is terug te vinden op plekken waar het leven goed is en waar gastvrijheidsbewustzijn verankerd zit in de bedrijfsvoering.

Eind 2020 verhuist Blanche Dael naar een nieuwe branderij in het bruisende Sphinxkwartier van Maastricht. In het karakteristieke ‘Brikkengebouw’ komt een belevingscentrum voor koffie en thee met de focus op training, educatie en inspiratie voor horecaklanten en bezoekers.

Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature, solliciteer dan direct en stuur je uitgebreide CV met motivatie naar personeel@blanchedael.nl t.a.v. Mireille Berghof.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Vincent de Jong via 043-3213475. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.