Vacatures Blanche Dael

wolfstraat

Kom jij onze winkel versterken?

Maison Blanche Dael is dé nostalgische koffiebrander en theeverpakker gevestigd in het centrum van Maastricht, sinds 1878 een begrip in Zuid-Nederland. Vakmanschap is een groot goed binnen deze ambacht. Iets wat tot uiting komt in de kwaliteit van de producten, de service die we verlenen, maar vooral ook in onze kennis omtrent koffie en thee. Als familiebedrijf gaan we voor echte relaties met onze partners, klanten en medewerkers. Voor onze winkel in de Wolfstraat in Maastricht zijn
wij op zoek naar een:  

Winkelmedewerk(st)er
32 uur

Je kunt ingepland worden van maandag t/m zondag. 

De functie
Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een kandidaat die passie heeft voor koffie en thee. Je gaat je bezig houden met de verkoop van Blanche Dael artikelen en adviseert klanten hierover. Daarnaast houd je je bezig met het verpakken van producten zoals o.a. koffie en pinda’s. Ook het telefonisch aannemen en rondbrengen van bestellingen voor horecazaken in het centrum van Maastricht behoort tot jouw taken. Ten slotte verwachten we dat je meehelpt met opruim-, inruim- en schoonmaakwerkzaamheden.

Het gewenste profiel
Voor deze functie zoeken wij een representatieve en klantvriendelijke kandidaat. Je bent leergierig, collegiaal, hebt een positieve instelling, bent flexibel inzetbaar en een echte aanpakker. Daarnaast zoeken wij iemand die geen fysieke beperkingen heeft in verband met de soms zware arbeid waaronder het branden van pinda’s.

Heb je interesse en wil je van koffie je werk maken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar personeel@blanchedael.nl, of geef deze af in onze winkel. Reageren kan tot uiterlijk 22 maart 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.