NIEUWE KOFFIE SMAAKSCHAKERINGEN


Het afgelopen jaar heeft ons cuppingteam hard gewerkt om ons koffieassortiment in te delen en aan te vullen in logische en fijne smaakschakeringen. Als gevolg hiervan zijn er koffies verbeterd, hernoemd en zijn er nieuwe koffiemelanges toegevoegd. Graag nemen wij je mee in een aantal veranderingen.

Mestreechter Mocca
Nieuw in ons assortiment is de Mestreechter Mocca. Een volle en fruitig-zoete koffie die de plaats in zal nemen van drie vertrouwde smaken, namelijk de Araba, de Mestreechter Mix en de Mocca Turc. De Mestreechter Mocca is een melange van de allerfijnste hoogland arabica’s. Onze representant van de Maastrichtse koffiecultuur. Geschikt voor alle zetmethoden, maar het lekkerst als filterkoffie en lungo.

Mocca d’Afrique
Tevens een nieuwe toevoeging is de ‘Mocca d’Afrique’. Een koffie afkomstig uit Burundi (Afrika), de bakermat van koffie. Subtiel zoet en dropachtig van smaak, met fijne fruitige accenten. ‘Mocca d’Afrique’ is voor alle zetmethoden geschikt, maar het lekkerst als filterkoffie en lungo. 

Sphinx
Ook de Sphinx is nieuw in ons assortiment. Type ruwe-bolster-blanke-pit. Een 100% robusta koffie met donkere tonen van pure cacao, tabak en een stevige body. Heerlijk als espresso (15-30 ml) en als basis voor melkkoffie.

Mocca du Bresil
Naast verbeterde en nieuwe smaken nemen we ook afscheid van een aantal koffies en daar is onze Mocca du Bresil er één van. Graag adviseren wij onze Peru Amazonas als alternatief. Biologisch verbouwde, volle en licht kruidige koffie met tonen van noten en drop en een typische mokkasmaak.

Ben je benieuwd naar een van de andere koffies uit ons vernieuwde assortiment? Vraag ernaar bij onze medewerkers. Wij nemen je graag mee op ontdekkingsreis naar mooie koffiesmaken.

Vanaf begin september 2019 is ons vernieuwde koffieassortiment in onze winkel te verkrijgen en online te bestellen.

GA NAAR DE KOFFIE WEBWINKEL