Bericht aan de ondernemer

HORECA

Blanche Dael werkt met u aan een gezonde koffie-omzet en een mooi eindproduct. De ‘subtiele smaak van het beste noemen we dat ook wel. Koffie die door zijn raffinement gasten bindt en ze uitnodigt om een tweede kopje koffie te drinken. De betrokkenheid en kunde van de horeca ondernemer is daarbij van groot belang. Goede en schone apparatuur, de juiste behandeling van de machine en een nette presentatie kunnen rekenen op een hoge waardering van uw gasten.

KANTOOR

Ook in het kantoor van vandaag de dag kan een kwalitatief hoogwaardige kop koffie en thee natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben legio oplossingen voor een heerlijke kop verse koffie en thee op uw kantoor

TOTAALCONCEPT

Wij helpen u met een totaalconcept van topkwaliteit arabicakoffie, thee, porselein, randartikelen en persoonlijke service en ondersteuning.

Koffie is een geweldig en gezond product en speelt een belangrijke rol in vele culturen. De vreugde van elke dag van lekkere koffie te genieten, daar zetten we ons bij Blanche Dael voor in. Daar mag u ons familiebedrijf op afrekenen!