Facebook Pixel

Peru Amazonas Bio

Vanaf € 6,25

Biologisch verbouwde koffie van een kleine coöperatie in het Amazonegebied. 'Shade grown' en daarom extra rijk van smaak.

Meer informtie
Smaakomschrijving Volle, licht kruidige koffie met tonen van drop en een typische zoete moccasmaak.
Herkomst Peru
Zetadvies De Peru heeft een subtiel romig mondgevoel dat het best tot zijn recht komt in de filter of cafétière. Ook geeft de Peru een heerlijk zachte caffè lungo uit de espressomachine.
Branddatum De koffie is het lekkerst vanaf 3 dagen na branddatum. Aroma’s zijn vluchtig, bewaar de koffie bij thuiskomst droog en luchtdicht.

Koffie uit het regenwoud

In 2018 was koffiebrander Marcel Slangen in Peru met MVO Nederland met twee collegabranders. Met name om met eigen ogen te bekijken wat we kunnen bijdragen aan een duurzame koffieketen. Van daaruit is het Future Proof Coffee Collective ontstaan. In Peru geldt de wet van de remmende voorsprong: ze loopt tegenwoordig voorop met haar biologische koffieteelt. De Peru Amazonas koffie komt van de oostflanken van het Andesgebergte in het Noorden van Peru. Daar wordt met veel aandacht de koffie verbouwd op een hoogte vanaf 1300 meter in de schaduw van de bomen van de uitlopers van het regenwoud. Peru Amazonas is een zuivere koffie met een zacht mondgevoel. En daar laat koffiebrander Marcel je graag van genieten.

Elke dag vers
gebrand

Koffie wordt iedere dag versgebrand in onze ambachtelijke koffiebranderij.

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

Door de drukte bij PostNL kan het in sommige regio's langer duren om uw pakket te ontvangen. 

GRATIS VERZENDING IN NL
-

Gratis verzending vanaf € 50
Verzendkosten tot € 50: € 4,95 

Zet wijzer
Door de zetwijzer

Met onze eenvoudige zetwijzer drink je de koffie en thee op zijn lekkerst.