Koffiebranderij Maastricht

Koffiebonen kopen?

vers gezette espressobonen van Blanche Dael
Blanche Dael is sinds 1878 het vaste adres waar koffieliefhebbers hun koffiebonen kopen. Sinds oktober 2012 is het ook mogelijk om haar specialiteiten online via de webwinkel te kopen. Dezelfde producten met dezelfde hoogwaardige kwaliteit, alleen dan verkrijgbaar in heel Nederland en België. In Maastricht hebben we twee locaties waar we koffie branden, in de winkel en de branderij. Het team in de branderij is verantwoordelijk voor de webwinkel. Zij zijn iedere dag bezig met het branden van de meest verse koffiebonen, die u thuis kunt kopen.

Koffie

Verse koffiebonen bestellen, is bij Blanche Dael ook verse koffie ontvangen. Koffiebonen online kopen gebeurt steeds meer en wij zetten ons in om zo vers mogelijke koffie bij u als koffieliefhebber thuis te krijgen. Wanneer u voor 2 uur ‘s middags op werkdagen koffie online bestelt, verzenden wij dezelfde dag onze koffie en anders specialiteiten. De mannen en vrouwen van PostNL doen dagelijks hun best om de koffie te bezorgen binnen de kortst mogelijke tijd, bijna altijd binnen 24 uur.
Costa Rica Santa Anita koffiebonen

Soorten koffiebonen

De branders van Blanche Dael doen dagelijks hun best om de allerbeste koffiebonen te wereld te vinden, melangeren en branden. We hebben nu zeventien verschillende soorten koffiebonen, die in smaak, geur en nasmaak verschillen, maar allen worden gekenmerkt door een unieke smaak en dito beleving. Hoe dit tot stand komt en welke soorten koffie we hebben, kunt u lezen via de speciale koffiepagina.

Koffiebonen kopen

U kunt koffiebonen kopen, maar ook gemalen koffie voor diverse zetmethodes bestellen. Zo kan de koffie gemalen worden voor filterkoffie, espresso, cafétière en mokkapot, maar ook minder voorkomende malingen als Turkse maling en grove maling. Natuurlijk blijven koffiebonen het verst wanneer u ze ongemalen besteld en vlak voor het zetten maalt. Al na een kwartier na malen vervliegen de eerste aroma’s. Wel kunt u koffie in de diepvries bewaren(lichtdicht & luchtdicht). Wanneer u de koffie uit de vriezer pakt, dient u ze wel meteen te zetten, om zo verse koffie te kunnen drinken.

De lekkerste koffiebonen kopen? Dan kan snel via de Blanche Dael webshop.

GA NAAR DE KOFFIE WEBWINKEL
Of lees meer over koffie