Best of Colombia proeverij

€ 31,95

In oktober 2022 zijn Q-graders Marcel Slangen en Albert Berghof op koffiereis geweest naar Colombia. Enerzijds om koffieboeren te ontmoeten en anderzijds om als jurylid mee te doen aan 7th National Quality Contest, Land Of Diversity.

Tijdens een koffiereis in het Colombiaanse Huila ontmoeten Albert & Marcel verschillende koffieboeren, waaronder Alba Lucia Camacho. Ze eindigt als hoogste vrouwelijke finalist (plek 9) op 7th National Quality Contest. Albert & Marcel weten hun hand te leggen op deze bijzondere koffie tijdens een veiling. 

Ook bezoeken ze de Finca Florida plantage van William Beccera, een 4e generatie koffieboer uit Huila, Colombia. Waar ze twee bijzondere koffiesoorten aantreffen op de Finca Florida van William. De zeldzame Pink Bourbon & Papayo. 

Het beste van Huila, Colombia is nu te proeven in deze exclusieve proeverij. De voorraad is erg gelimiteerd. 

Meer informtie
Herkomst Colombia
Zetadvies Filter, cafétière, lungo of voor de liefhebber van een zeer fruitige espresso.

REISVERSLAG COLOMBIA

In oktober 2022 zijn Marcel Slangen en Albert Berghof op koffiereis geweest naar Colombia. Enerzijds om koffieboeren te ontmoeten en anderzijds om als jurylid mee te doen aan 7th National Quality Contest, Land Of Diversity. De gastvrijheid op de plantages en de heerlijke gerechten die ze hier mochten proeven, zorgen bij Albert en Marcel voor warme herinneringen aan een buitengewoon schitterend en gastvrij land.

Lees hier het volledige reisverslag

 

COLOMBIA FLORIDA PINK BOURBON
Kruidig en zoete smaken van rode appel, rozijnen en honing. Tonen van melkchocolade en een zachte kruidigheid zoals tijm.

COLOMBIA FLORIDA PAPAYO
Zoetheid van vanille, kersen, pruimen en exotisch fruit met een romigheid van pure chocolade en een vol mondgevoel.

COLOMBIA SANTA ANA
Verfijnde fruitigheid van kersen, rode bessen, rijpe pruimen en pomelo. De champagne onder de koffies.

Elke dag vers
gebrand

 

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen