Honduras La Cascada

€ 8,65

Honduras La Cascada is een single origin koffie, geproduceerd door boer Gerson España op landgoed Finca La Cascada.

Meer informtie
Smaakomschrijving Zoet van melkchocolade, witte druif en citrus fruitigheid. Met kruidige nasmaak.
Herkomst Honduras
Koffieplantage Finca La Cascada, Ocotepeque
Hoogteligging 1700 meter
Koffieboer Gerson España
Variëteit Parainema, Lempira, Catimor, Pacas
Zetadvies Filter, cafétière, lungo of voor de liefhebber van een zeer fruitige espresso.
SCA score 84,5

Marcel en Roger kiezen Honduras La Cascada

Tweelingbroers Marcel en Roger Grivec, beter bekend als de 'Grivec Bros' zijn oprichter en eigenaar van het gelijkgenaamde merk 'Grivec Bros'. Zolang als ze zich herinneren maakt jeans al deel uit van hen leven. Toen ze op 18-jarige leeftijd de jeanswinkel van hun ouders volledig overnamen, was er geen twijfel mogelijk. "Jeans is onze passie" vertellen ze trots. Tot op de dag van vandaag werken ze nauw samen met de meest populaire denimmerken ter wereld, en daar hebben ze geen minuut spijt van. 

De Grivec Bros zijn, net als Blanche Dael, dagelijks bezig met vakmanschap. Zij geloven niet dat een jeans een jeans is en dat koffie gewoon koffie is. Elke jeanssoort en elke koffiesoort heeft zijn eigen verhaal. Wanneer je die schoonheid in het leven kunt waarderen en de eindeloze inspanningen van vakmanschap kunt waarderen, dan zult u bij het proeven van de Honduras La Cascada begrijpen waarom deze zo in de smaakt valt bij de Grivec Bros.

"Ik ben trotse bezitter van de Moccamaster. Dit apparaat zet de lekkerste filterkoffie dankzij een optimale zettemperatuur en extractietijd.", aldus Marcel. De Honduras La Cascada is een koffie die zich perfect leent voor de Moccamaster. "De kruidige en zoet chocolade-achtige tonen komen het beste tot hun recht als filterkoffie."

De Café Unique lijn bevat 9 koffiesoorten met uitgesproken fruitige, zoete of kruidige tonen. 

Elke dag vers
gebrand

 

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen