Peru Chiquibamba BIO

Vanaf € 8,10

Peru Chiquibamba is een community lot. De koffie is geproduceerd door 16 boeren van de families Melendrez en Peña. De lot is verbouwd in de weelderige groene bergen van Noord-Peru. De dichte bebossing creëert een perfect klimaat voor de plantages. 

Meer informtie
Smaakomschrijving Perzik. Kers. Verfijnde mocca smaak. Fluweelzacht mondgevoel.
Herkomst Peru
Zetadvies Filter, cafétière, lungo of voor de liefhebber van een zeer fruitige espresso.
SCA score 86,5

LOESJE KIEST PERU CHIQUIBAMBA BIO

Loesje van Herp creëert vanuit haar atelier in Maastricht prachtige kunstwerken uit (droog) bloemen en planten. Haar werk brengt ruimtes op een unieke manier tot leven. Artistiek, romantisch, chique en subtiel. Handgestikte bloemen als kunst aan de muur, op katoen of een wollen plaid. Puur natuur, met de bloem als eyecatcher.

Ambacht is voor Loesje, net als voor Blanche Dael, haar grootste troef. Loesje geeft met plantaardige materialen vorm aan verwondering. Haar vakmanschap zet ze in voor haar ultieme doel: de betoverende schoonheid van imperfectie.

Loesje heeft een uniek kunstwerk gemaakt voor de lancering van de nieuwe Café Unique koffielijn. "Zes wolken van bloemen symboliseren de zes Café Unique koffiesmaken. Samen één geheel en toch ieder uniek", aldus Loesje. De bloemcreatie is te bewonderen op de 1e verdieping in onze branderij.

De favoriete Café Unique van Loesje? "Lastige keuze! Maar dan ga ik toch voor de Peru Chiquibamba. Ik proef heel duidelijk dieprode kers. Echt ontzettend lekker."

FACTSHEET
HERKOMST

Plantage: Community Lot
Producent: 16 boeren
Regio: San Ignacio
Hoogte: 1500 - 1800 meter

Elke dag vers
gebrand

 

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen