Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie
De protagonist van Blanche Dael. Hoogwaardige arabica’s maken van deze geraffineerde koffie de representant van de Maastrichtse koffiecultuur.
Smaakomschrijving | Gebalanceerde koffie met chocolade en moccabeleving en een vol en rond mondgevoel. |
---|---|
Herkomst | Brazilië, Costa Rica, Guatemala |
Zetadvies | Mestreechter Mocca produceert een heerlijke caffè lungo, maar ook een geweldige filter- of cafétièrekoffie. |
Branddatum | De koffie is het lekkerst vanaf 3 dagen na branddatum. Aroma’s zijn vluchtig, bewaar de koffie bij thuiskomst droog en luchtdicht. |
Mestreechter Mocca staat voor de Mestreechse (Maastrichtse) koffiecultuur. De smaak is zuiver en rond met zoete tonen en de geur is aromatisch. Deze koffie vormt samen met een stuk ambachtelijke vlaai of 'e stökske grenache-toert' (een stuk grenachegebak) de Mestreechse koffiecultuur. De ambachtelijk gebakken vlaai en gebak van een van de warme bakkers uit Maastricht is zonder meer overtuigend. Dat zie je, dat ruik je en dat proef je. En dat is ook het geval met de Mestreechter Mocca en alle andere koffies van Blanche Dael. Ze worden door mensenhanden met liefde en passie gebrand. Elke dag vers en met de beste ingrediënten. Daar kan geen fabriekskoffie tegenop.