Bourbon Royale

Vanaf € 7,25

Deze koffie dankt zijn naam aan het (tot 1848) gelijknamige eiland. Lees de naam hardop en je proeft de koffie al bijna...

Meer informtie
Smaakomschrijving Koffie met een volle body, tonen van pure chocolade, zoetheid en drop-achtige kruidigheid.
Herkomst Guatemala, India, Indonesië
Zetadvies De kracht van de Bourbon Royale is de volle smaak en body. Deze is het lekkerst als espresso en caffè lungo, maar liefhebbers van een pittige filterkoffie zullen de Bourbon Royal ook zeker waarderen.
Branddatum De koffie is het lekkerst vanaf 3 dagen na branddatum. Aroma’s zijn vluchtig, bewaar de koffie bij thuiskomst droog en luchtdicht.

PASSIE VOOR AMBACHT

Hoe druk en uitdagend het leven vaak ook is, alles draait om liefde en aandacht. En alles wat we met passie doen maakt het leven mooier en veel zaken overbodig.

Vioolbouwer Martin Rijsemus van Vioolbouwers Maastricht weet dat als geen ander. Ieder pronkstuk van zijn hand is met passie gemaakt. Sinds 1981 is zijn atelier gevestigd in de Witmakersstraat in Maastricht. Oprichter Martin Rijsemus studeerde viool aan het Conservatorium in Maastricht en dat maakt hem uniek. Er zijn weinig vioolbouwers die een conservatoriumdiploma op zak hebben. Martin Rijsemus runt de zaak inmiddels met zijn zoon en kan zich daarom net zoals Blanche Dael een Maastrichts familiebedrijf noemen. De viool brengt mensen met haar klanken in vervoering en laat ze, al is het maar even, een andere dimensie betreden.

Geldt dat ook niet voor een kopje koffie? Het prikkelt de zintuigen en zet aan tot nieuwe energie. De aandacht die Vioolbouwer Rijsemus iedere dag in zijn ambacht stopt, stopt Blanche Dael in het selecteren en ambachtelijk branden van haar koffieschakeringen. De Bourbon Royale staat op de plek van de krachtig en kruidig schakering. Lekker wanneer een dag een beetje pit kan gebruiken. Goed voor een sterke kop filterkoffie, maar zeker ook als espresso, lungo en het mokkapotje. 

 

Elke dag vers
gebrand

 

Vandaag besteld,
binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen