BLANCHE DAEL BEZORGT GRATIS AAN HUIS IN MAASTRICHT

Update: De ikblijfthuis actie is geldig t/m donderdag 14 mei. Daarna zullen wij de reguliere verzendkosten hanteren in Maastricht. Onze winkel in de Wolfstraat is vanaf 18 mei weer dagelijks geopend. Ook bij Coffeelovers Annex is een groot deel van het Blanche Dael assortiment verkrijgbaar. 

 

Koffiebranderij en theepakkerij Blanche Dael gaat tijdens de ‘corona-crisis’ gratis aan huis bezorgen in Maastricht. Door de uitbraak van het corona-virus en het advies van de overheid om zoveel mogelijk binnen te blijven neemt de vraag om thuis kwaliteitskoffie te drinken alleen maar toe. Daarnaast is onze winkel in Maastricht ook gesloten om verspreiding van het virus in te dammen. Vandaar dat wij inwoners van Maastricht graag gratis verzending willen aanbieden. De bestellingen worden binnen 24 uur na het plaatsen van de online bestelling bezorgd. Bezorging vindt enkel plaats op maandag t/m vrijdag. 

“Koffie is voor veel Maastrichtenaren een belangrijk onderdeel van hun dagelijks leven. Een heerlijke kop koffie op een zonovergoten terras zit er nu helaas niet in. Een bezoekje aan onze koffiewinkel wordt logischerwijs ook vermeden. Wij willen ook graag dat iedereen thuisblijft om uitbraak van het virus in te dammen. Vandaar dat wij onze verse producten persoonlijk en gratis afleveren voor alle Maastrichtenaren. Ook dat is Maastrichtse gastvrijheid en koffiecultuur” – Blanche Dael directeur Albert Berghof

 

HOE WERKT HET?

Iedereen die woont in Maastricht kan via www.blanchedael.nl de bekende ambachtelijke Blanche Dael producten zoals koffie, thee, pinda’s en zoetwaren bestellen. Tijdens het afrekenen zorgt de couponcode IKBLIJFTHUIS dat de bestelling binnen 24 uur met elektrische bakfiets wordt bezorgd in Maastricht. Alle bestellingen boven de € 15,- worden gratis bezorgd. 

Het coronavirus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Blanche Dael neemt extra maatregelen om het virus te voorkomen. Blanche Dael neemt extra hygiënische maatregelen bij het inpakken van de bestelling. De bezorger neemt uiteraard gepaste afstand bij het afleveren van het pakket om zo sociaal contact te vermijden.

De actie loopt t/m 14 mei en is niet geldig i.c.m. andere acties. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze binnendienst via 043-3213475.

FAQ

Hoe verzilver ik de actie in de webshop?
Bij het afrekenproces vult u eerst uw volledige gegevens in, waaronder uw postcode. Pas daarna kunt u bij het invulveld couponcode ikblijfthuis invoeren. Gratis bezorging in Maastricht is alleen geldig bij onderstaande postcodes en bij een minimale besteding van € 15,00.

Is de actie ook geldig buiten Maastricht?
De actie is alleen geldig in postcodes in Maastricht. Dit zijn de volgende postcodes 6211, 6212, 6213, 6214, 6215, 6216, 6217, 6218, 6219, 6220, 6221, 6222, 6223, 6224, 6225, 6226, 6227, 6228, 6229. 

Vanaf welk bedrag ontvang ik gratis verzenden in Maastricht?
De actie is alleen geldig bij een minimale besteding van € 15,00. 

Ik krijg de melding ‘kortingscode ikblijfthuis is niet geldig’.
Dit kan het volgend betekenen:
– u heeft geen postcode in Maastricht ingevuld
– u heeft geen minimale besteding van € 15,00
– u heeft de couponcode niet op de juiste wijze getypt. 
– De postcode komt niet voor in de database van PostNL. In dat geval staat er ‘Uw postcode/huisnummer combinatie is niet gevonden. Vul s.v.p. handmatig uw straatnaam en woonplaats in.’. Krijgt u deze melding neem dan contact op met onze binnendienst via 043-3213475.

Na het invullen van de couponcode blijft de verzendmethode op PostNL staan. 
Dit is correct. Wij dragen bestellingen in Maastricht tijdens de actie niet over aan PostNL, maar zullen deze zelf bezorgen. Ook al blijft er verzendmethode PostNL staan bij het afrekenen. 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
U ontvangt uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen bezorgd tussen 09:00 en 16:00 uur. Wij kunnen geen tijdsindicatie geven voor het afleveren van de bestelling.

Wat gebeurt er wanneer ik niet thuis ben? 
Wanneer u niet thuis bent geven wij de bestelling niet af bij uw buren. Wij hangen uw bestelling aan de deurklink van uw woning. 

Is de actie ook geldig met andere Blanche dael acties?
De actie is niet geldig i.c.m. andere acties. 

Kan ik ook aan de deur betalen?
Het is enkel mogelijk om online uw bestelling af te rekenen. In verband met hygiëne accepteren wij geen andere betalingsmethoden.