Pasen Cadeau

€ 25,50

Verras de koffie- en theeliefhebber met een vrolijk Paascadeau.

Verpakt met sleeve met Paasopdruk.

 

Het Pasen Cadeau is gevuld met:
- Dael's Paaskoffie (250 gram)
- Dael's Paasthee  (100 gram)
- Dael's Chocolade Paaseitjes (150 gram)
- Dael's Roomboterkoekjes (24 stuks)

 

 

PASEN VOOR OPRECHTE GENIETERS

Blanche Dael hecht veel waarde aan het gezellig samenzijn met vrienden en familie tijdens bijzondere gelegenheden. Een stijlvolle en elegant gedekte tafel in alle bescheidenheid, dat is typisch Maastrichts. Koffie én thee van Blanche Dael, brood en vlaai van de lokale bakker, eitjes van de boer en het lekkers van de delicatessezaak op de hoek. Genieten van heerlijke producten, lokale specialiteiten, maar bovenal van elkaars aanwezigheid.

Weg van de drukte, even tot rust komen en aandacht voor elkaar. Weer even samen zijn en genieten van het moment. Voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit. Voor mensen die kiezen voor eerlijke producten met een echt verhaal. Dat is Blanche Dael.

AMBACHTELIJK PAASGESCHENK

Geven is vaak leuker dan krijgen. Maar krijgen is eigenlijk ook wel leuk. Met een paascadeau van Blanche Dael schenkt u oprechte aandacht en maakt u het cadeautje persoonlijk. In onze paasgeschenken zit vers gebrande paaskoffie, met de hand verpakte paasthee of chocolade paaseitjes uit Maastricht. Onze geschenken krijgen onze volle aandacht en de producten zijn gegarandeerd vers. En lekker. En als u maatwerk wil, dan adviseren wij u graag in onze winkel in de Wolfstraat 28 of in de branderij.

Elke dag vers
gebrand

 

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

 

GRATIS VERZENDING IN
NEDERLAND VANAF € 50,-

 

Specialty koffie uit
eerlijke koffieketen