Steun Edilson!

Edilson Rafael Maynoy is naar school gegaan. Voor Europeanen een vanzelfsprekendheid, maar voor kinderen in Guatemala helemaal niet zo vanzelfsprekend. Edilson was één van de eerste leerlingen van Escuela Blanche Dael (Las Nubes), een basisschool van ruim 600 leerlingen in San Martín Sacatepèquez in Guatemala; Een gehuchtje van slechts een paar honderd inwoners. De leerlingen komen uit de hele regio en sommigen lopen meer dan een half uur om naar school te gaan. Sinds haar 125-jarig bestaan helpt Maison Blanche Dael Edilson en de andere leerlingen. Steun ook en help de kinderen uit Guatemala aan een betere toekomst! Tijdens het bezoek van stichting Pimma in april 2015 werd Edilson weer opgezocht. De kans die hij toen heeft gekregen, heeft er toe geleid dat hij nu studeert aan de middelbare school en graag rechter wil worden: Een prachtig voorbeeld van hoe gerichte initiatieven een wereld van verschil kunnen maken voor kinderen als Edilson.

EDILSON HELPEN ‘IN HET GROOT’

Ook horecazaken kunnen Escuela Blanche Dael steunen. Vele bedrijven steunen Escuela Blanche Dael door € 0,25 per kilo koffie extra te betalen: Café de Bóbbel, Ontmoet Anna, Preuf en Praotlokaal De Klep, De Koffiecentrale, Gulpener Bierbrouwerij en vele anderen.

EDILSON HELPEN ‘IN HET KLEIN’

Individuele giften zijn mogelijk. U kunt een donatie doen door geld over te boeken (met Anbi-status) of door een bijdrage te leveren in de collectebus van onze winkel. Uw bijdrage wordt nuttig gebruikt voor de verbetering van de leefomstandigheden van Edilson en andere kinderen in Guatemala.