Facebook Pixel

Dael's Theeproeverij

Vanaf € 24,75

Het beste van Blanche Dael. Geniet van de bekendste theesmaken verpakt in een duurzame cadeaudoos. Met oprechte aandacht verpakt in onze ambachtelijke theepakkerij in Maastricht. 

In de Dael's theeproeverij zitten de volgende klassiekers: 

Dael's Droum
Dé Blanche Dael huismelange met fruitaroma's en bloemen. Een theespecialiteit die door zijn subtiele fruitige smaak nooit verveelt. Deze zwarte thee wordt ook wel de 'Droum vaan Mestreech' thee genoemd.

Dael's Droum Groene
De groene thee variant van onze huismelange. Fruitige, friszoete groene thee op basis van bloemen en vruchten, met een ietwat droge afdronk en een typisch groene thee bittertje. 

Dael's Delight
Blanche Dael huismelange van witte en groene theeblaadjes op smaak gebracht met vruchten en kruiden. De Dael's delight is een exclusieve melange van Blanche Dael. 

Dael's Us Leef Vruike
De Maastrichtse naam voor Onze-Lieve-Vrouw Sterre der Zee, die op een steenworp afstand van de winkel over de Maastrichtenaren waakt. Zachte fruitig, zoetige thee met een hoofdrol voor de karamel.

Dael's Blanc Cassis
Een melange van witte en groene thee, met frisse tonen van citroen en fruitige tonen van bloesem & bes. Extra feestelijk door de toevoeging van champagne extract.

 

AMBACHTELIJKE GESCHENKEN

Geven is vaak leuker dan krijgen. Maar krijgen is eigenlijk ook wel leuk. Met een cadeau van Blanche Dael schenkt u oprechte aandacht en maakt u het cadeautje persoonlijk. Onze geschenken krijgen onze volle aandacht en de producten zijn gegarandeerd vers. En lekker. En als u maatwerk wil, dan adviseren wij u graag in onze winkel in de Wolfstraat 28.

Elke dag vers
gebrand

Koffie wordt iedere dag versgebrand in onze ambachtelijke koffiebranderij.

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

Door de drukte bij PostNL kan het in sommige regio's langer duren om uw pakket te ontvangen. 

GRATIS VERZENDING IN NL
-

Gratis verzending vanaf € 50
Tussen € 30 en € 50: € 2,50 
Tot € 30: € 5,95 

Zet wijzer
Door de zetwijzer

Met onze eenvoudige zetwijzer drink je de koffie en thee op zijn lekkerst.