Facebook Pixel

Colombia El Porvenir

Vanaf € 6,95

De Colombia El Porvenir is een Single Farm koffie én een microlot, waarvan slechts 8 balen à 35kg zijn geproduceerd. Een fruitige koffie met hints van limoen en appel. Zoet als honing en kruidig als drop met een mooie mocca nasmaak.

Meer informtie
Regio Cauca, Colombia
Koffieplantage El Porvenir
Hoogteligging 1750 meter
Koffieboer Pedro Ferney Muñoz
Variëteit Castillo
SCA score 84 punten

Onze nieuwe trots: de 'Café En Passant', een nieuwe exclusieve lijn met koffies die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn. Wij introduceren de Café En Passant graag aan u vanwege de exotische en verrassende smaken.

COLOMBIA EL PORVENIR

Pedro Ferney Muñoz produceert de Colombia El Porvenir op zijn koffieplantage El Porvenir. De liefde voor koffie heeft hij geërfd van zijn moeder. Op zijn 18e verbouwde Pedro zijn eerste koffie met 1000 koffieplanten op de plantage van zijn moeder. Tien jaar later kocht hij zijn eerste plantage met 11.000 planten. 

FINCA EL PORVENIR

De koffieplantage El Povernir ligt in de koffiestreek Cauca, Colombia. De plantage is gelegen op een hoogte van 1750 meter. Pedro bezit 3 hectare land, waarvan de koffieplantage 2,4 hectare beslaat.

VARIËTEIT

De variëteit (plantensoort) van zijn microlot koffie is Castillo. Pedro is gespecialiseerd in de verwerkingsmethode 'washed'. Zijn koffie droogt hij tussen de 7-10 dagen door middel van parabolic beds.

Elke dag vers
gebrand

Koffie wordt iedere dag versgebrand in onze ambachtelijke koffiebranderij.

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

Door de drukte bij PostNL kan het in sommige regio's langer duren om uw pakket te ontvangen. 

GRATIS VERZENDING IN NL
-

Gratis verzending vanaf € 50
Tussen € 30 en € 50: € 2,50 
Tot € 30: € 5,95 

Zet wijzer
Door de zetwijzer

Met onze eenvoudige zetwijzer drink je de koffie en thee op zijn lekkerst.