Facebook Pixel

Molina Chai Golden Blend Vegan

Vanaf € 26,50

Door de barista's van Cofeelovers als beste getest! Golden Milk Latte van Molina Chai is een rijke Ayurvedische kurkumadrankje met biologische Virgin Kokosolie, zwarte peper, kaneel en frisse gember, samen verwikkeld met authentieke Masala-chai kruiden. Het is niet alleen een pure lekkernij, maar ook een bewezen ontstekingsremmer en antioxidant. De deugddoende smaakexplosie van de ingrediënten heeft een bijzonder heilzame werking.

De oorsprong van de Golden Milk ligt in de duizenden jaren oude Ayurvedische geneeskundige traditie uit India. De warme drank werd niet alleen gebruikt als lekkernij, maar ook om vertering te verbeteren. Golden Milk heeft een positief effect bij genezing van verkoudheden en griep.

 

Waarom in Concan geëxtraheerde Turmeric is gebruikt?

Molina Chai Concan Golden Milk vertschilt nauwelijks van het traditionele Ayurvedische recept. Het gouden ingrediënt in onze unieke Golden Blend is hetTurmeric-extract.

 

Voor deze unieke gouden blend is bewust gekozen voor het gebruik van extracten naast de gemalen Turmeric-wortel. Het Turmeric-exctract is zeer geconcentreerd met actieve gezonde substanties, zoals de heilzame curcuminoïden.

 

Om 1 kilo Turmeric-extract te maken is er circa 8 kg rauwe Turmeric nodig. Het drinken van Turmeric poeder is goed voor de gezondheid, maar het heeft niet de kracht en de potentie dat een extract wel heeft. De heilzame stof uit een extract wordt door je lichaam ook sneller opgenomen.

Elke dag vers
gebrand

Koffie wordt iedere dag versgebrand in onze ambachtelijke koffiebranderij.

Vóór 13:00 uur besteld,
dezelfde werkdag verstuurd

Door de drukte bij PostNL kan het in sommige regio's langer duren om uw pakket te ontvangen. 

GRATIS VERZENDING IN NL
-

Gratis verzending vanaf € 50
Tussen € 30 en € 50: € 2,50 
Tot € 30: € 5,95 

Zet wijzer
Door de zetwijzer

Met onze eenvoudige zetwijzer drink je de koffie en thee op zijn lekkerst.