Werken

Vacature chauffeur/barista Blanche Dael

Voor Maison Blanche Dael zijn wij met ingang van 1 januari 2018 op zoek naar een chauffeur/barista. (32/40 uur)
In het magazijn zorg je er samen met je collega’s voor dat de bestellingen van onze horecaklanten worden klaargemaakt en gecontroleerd.
Je bent het visitekaartje van Blanche Dael op het moment dat je bestellingen van klanten aflevert. Onze horecaklanten gaan ervan uit dat je ze kunt helpen als er problemen zijn met de koffiemachine; het correct kunnen afstellen van de molens, het controleren van doorlooptijden en het beschikken over de juiste kennis van de diverse soorten koffies en herkomst zijn daarom belangrijke competenties.
Horecaklanten van Blanche Dael worden in Limburg en een gedeelte van Brabant beleverd.
Naast bovenstaande werkzaamheden zul je ook in het magazijn meehelpen met het verpakken van koffie, thee en aanverwante producten.
De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Bij vertraging op de route of grote routes kan het voorkomen dat je langer moet werken. Enige flexibiliteit is dan ook belangrijk. Met het oog op de verhuizing van Blanche Dael naar het Brikke gebouw in de binnenstad is het in de toekomst ook mogelijk dat er gewerkt wordt op zaterdag/zondag.
Onze toekomstige chauffeur/barista beschikt dus over een goede arbeidsethos, is flexibel en heeft passie voor koffie en thee. Hij/zij wil graag onderdeel uitmaken van een ambachtelijk groeiend bedrijf, beschikt over een goede fysieke conditie en is in het bezit van een rijbewijs B. Een heftruckcertificaat is een pré.
Sollicitaties graag voorzien van motivatiebrief, c.v. en recente pasfoto mailen naar Mireille Berghof personeel@blanchedael.nl.

Ben je geïnspireerd om de groei van onze business mee vorm te geven, kun je natuurlijk altijd open solliciteren, stuur dan een motivatiebrief met c.v. en een recente pasfoto naar Mireille Berghof via personeel@blanchedael.nl